LONDON FASHION: Predstavljamo vam ŠEST najstilizovanijih Britanki

0
921

Svaki grad ima svoj najljepši, najslavniji krug djevojaka koje dominiraju na modnoj sceni, pa se tako ni London ne razlikuje. Djevojke iz Londona su uvijek na vrhu svoje igre, izgledaju sjajno čak i kada nisu na pisti. London ima svoji Top 6, a mi vam ih predstavljamo.

Aleka Čang je oduvijek bila jedna od najbogatijih, najslavnijih dama, ne samo u Londonu, već i u cijeloj Britaniji. Njen stil ima snažne retro reference, mada uspijeva da iznova i iznova izgleda sofisticirano.

Iris Lav – ona nije veliko iznenađenje, jer potiče iz porodice koja ima mnogo stila. Njen stil se sastoji od zabavnih, svježih i čudesnih komada koje su savršene za njene godine, koje, ako nas pitate, nema dovoljno često u modnoj industriji za mlade. Popi Delevinj – njena sestra je Kara koja je možda jedna od najpopularnijih zvijezda današnjice, ali Popi se na odjeljenju stila izdvaja od svoje sestre. Jednom riječju, mogli biste reći da je Popin stil božanski. Uvijek je tako elegantna i sofisticirana, Britanke je obožavaju.

Pandora Lenard – u Londonu poznata po druženju sa Kendal Džener, kada su je i zapazili kao djevojku sa ukusom i stilom. Jedan pogled na njen blog i vidjećete zašto je smatraju najbolje obučenom djevojkom u gradu. Karolina Isa – ona ​​možda porijeklom iz Londona, ali je Kanađanka Karolina jedna od glavnih igrača u modnoj i stilskoj igri u Londonu gradu. Njena ljepota i njen stil su savršena kombinacija

Čarli KSCKS – poznata je više kao pjevačica, ali osim što je talentovana za muziku, Britanci je smatraju i kao djevojku sa mnogo stila. Njena odjeća je uvijek kul, neobičnog spoja, što god njenih sugrađana izaziva oduševljene. Originalno ili pretjerano, procijenite sami.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje