LJUBAVNI ODNOSI: Pet stvari koje žene kriju od muškaraca

0
2224

Bez obzira da li ste u dugoj vezi ili ste se tek počeli zabavljati, postoje stvari koje će svaka žena sakriti od svog partnera. Evo neke od njih.

– Žena nikada partneru neće priznati da je imala bolje seksualno iskustvo sa nekim drugim, nego sa njim samim. Sve je to zbog straha da bi je partner mogao osuditi, ali i zbog toga da ga ne bi povrijedila.

– Žena će od svog partnera takođe sakriti stvari koje joj je ispričala najbolja prijateljica.

– Žena partneru nikada neće otkriti kako uspijeva uvijek da bude lijepa i kako joj polazi za rukom da prikrije sve nedostatke na svom tijelu.

– Žena nikada neće priznati partneru da još uvijek ima neke osjećaje prema bivšem dečku, bez obzira što sadašnjeg partnera voli. To je naravno zbog toga da ne povrijedi svog partnera i da se on ne osjeti manje važnim.

– Žena nikada neće reći partneru svoje pravo mišljenje o njegovoj majci, ocu, sestri, bratu… nijedna žena ne želi da naruši odnos u jednoj porodici, pa će se uvijek truditi da to mišljenje zadrži za sebe. Ako je ženino mišljenje o njegovoj porodici lijepo, ona će to podijeliti s njim, ali ako nije to će ipak zadržati za sebe.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje