LJUBAVNI ODNOSI: 11 veza koje vas čekaju u životu

0
4032

Složićete se da postoji više vrsta ljubavnih veza, i da one ponekada dosta zavise i od toga kakav je momak. Pa imate onog koji ti je razbio srce, onog koji te je ostavio ravnodušnom i jedva ga se sjećaš, preko onog što te neobjašnjivo privlači, pa sve do onog koji te je naučio šta je prava ljubav. I lista može da se produžava… Neke veze postoje i prosto se dese da bismo naučili šta ustvari tražimo. Ko bi želio da prva veza bude i posljednja? Gdje je tu život, zabava, mladost i iskustvo? Predstavljam vam 11 veza kroz koje su mnogi prošli, a ti ćeš ih možda tek proći.

1. Čuvena Prva ljubav

Kada dođe kraj prve ljubavi, čitav svijet ti se ruši. Život ti se okreće naopačke i misliš nema ti spasa; nikada više nećemo tako voljeti… Sjećaš li se sada svoje prve ljubavi? Naravno… a ona tebe?

2. Gledam ga kao druga

I dan-danas mnogima nisi priznala da si bila zaljubljena u njega, tvog drugara. Uprkos razumu koji je govorio da od toga nema ništa i da ćete ostati samo drugovi, tvoje srce željelo je nešto više. I nije prestalo da se nada. Do jednog dana.

3. ‘Oće kaki, neće kaki

Već mjesecima traje vaša priča, ali nikako da ga ukapiraš. Sviđaš mu se, hoće da bude sa tobom, ali se nekada ponaša kao da među vama nema ništa. Čas se javi, čas ga nema. I onda dođe dan, kada ti nestaneš. Zauvijek. (A on tek tada počne redovno da se javlja).

4. Sezonske veze

Bilo da si u Budvi ili na Zlatiboru, eto jednog dečka – BOOM – TRAS zaljubila se na prvi pogled. Ljubav traje koliko i godišnje doba.

5. Kratko, a slatko

To je to! On je taj! Drugi dan veze, a ti si već ubijeđena da si našla srodnu dušu. Našla si čovjeka za čitav život. Ništa, ako mu nisi ime istetovirala.

6. Friends with benefits

Da li ste u vezi? Ili ste prijatelji? Ili ste ipak prijatelji sa potrebama… Koga briga, bitno da je bez pritiska i da vam je zabavno. (Ali bez zaljubljivanja, molim!)

7. Nervoza te voza veza

Lijepo vam je u vezi, ali te i sitnice iritiraju. Nekada šta kaže, nekada šta uradi, ali uvijek imaš nešto da mu zamjeriš. Prosto, sve ti ide na živce. Misliš, proći će … pa odugovlačiš raskid. Pff.

8. MESSAGE

Pitaš se šta Message? Ha, kao nisi imala jednog sa kojim si se dopisivala 24/7 a na kraju se niste ni vidjeli kao ljudi. A i ako ste se vidjeli, ništa nije bilo. Znaš koliko ima tih SMS/WhatsApp/Viber/Facebook/Twitter veza? Ihiiii hi.

9. Peting veza

Drpali ste se jedno o drugo, ali ništa više od toga. Sve što je ostalo od sjećanja jesu farmerice koje je pokušao da ti otkopča. Ne brini, propalo – smiješno ostalo.

10. Seks je najvažniji

Takve orgazme doživjela si samo sa njim. I ne puštaš ga tako lako. Znaš da nije idealan partner za vezu i svjesna si da ćete pući kad-tad, ali dok je tu, uživaš. Sebično, nema šta.

11.Prava ljubav

Prošla si sito i rešeto, valjda više znaš kakav je taj Pravi. Ha Ha, šala. Ali ako znaš da je on pravi 100% onda si barem prošla to sito. Ha Ha, opet šala.

Ozbiljna veza koja stvarno liči na ono pravo. I neka je sa srećom.

Negdje si se pronašla znam, ali nadam se i da se šalu shvatila na pravi način. Budi dobra cura. Ćao.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje