LJUBAV: Zašto je dobro imati mlađu sestru?

Ona je tvoja najbolja prijateljica i tvoj najveći neprijatelj, a ti je voliš svim srcem jer je ona tvoja mlađa sestra. Evo zašto je dobro imati mlađu sestru.

0
1161

Iako se često svađaš sa svojom sestrom, život bez nje ne možeš da zamisliš. S njom dijeliš sve, od krpica do savjeta, a noću provedete pričajući i ogovarajući zgodne frajere. Tvoja mlađa sestra u tebi vidi uzor i jednog dana želi biti poput tebe, iako to neće priznati.

Dijelite sve
Od kada znaš za sebe nema stvari koju ne dijeliš sa svojom sestrom. Ona će ti često prekopati po ormaru, ukrasti tvoju odjeću i koristiti šminku, a ti ćeš ludjeti zbog toga. Čim ti sestra poraste, vratiće ti uslugu. Pozajmljivaćeš njene krpice i koristiti sve njene stvari.

Niko ne smije dirati tvoju sestru… osim tebe
Jedan od tvojih najvećih užitaka je zadirikivanje sestre. Ipak, ti joj nikada ne bi učinila ništa loše, a ako neko drugi povrijedi tvoju sestricu, imaće posla s tobom. Kao starija sestra tvoj je posao brinuti o mlađoj seki i zaštititi je od drugih.


Interne fore
Bez obzira na razliku u godinama, tvoja seka i ti ćete uvijek imati interne fore. Komentarisaćete nekoga iz škole, nekog frajera ili ogovarati mamu i tatu. Uvijek ćete se sjećati tih zajedničkih trenutaka.

Prva čuje tvoje savjete
Mudrost dolazi s godinama. Šanse da će se tvoja mlađa sestra pronaći u sličnoj situaciji kao i ti, su jako velike. Udijeli joj koji savjet kako najbolje riješiti problem. Možda te u početku neće razumjeti pa će te vrijeđati, ali će ti jednoga dana biti zahvalna. Ako te ne posluša i vidi da je tvoj predlog bio puno bolji, doći će potražiti drugi put savjet pa će te onda i poslušati.

Puna je iznenađenja
Kad god si neraspoložena, tvoja sestra će te pokušati oraspoložiti. Ako imaš loš dan, ona je uvijek tu za tebe. Lijepo je znati da imaš sestru na koju se možeš osloniti.

Na nju se ne možeš ljutiti
Ona zna biti jako razmažena, teška, dosadna i naporna. Sa sestrom se možeš posvađati, ali tvoja ljutnja ne može dugo potrajati. Ona je tvoja mlađa sestrica i uvijek joj oprostiš.

Ona te najbolje poznaje
Sestra te čuje ako pričaš u snu ili hrčeš, a ona te je najčešće od svih vidjela i golu. Pred njom nemaš tajni i s njom možeš porazgovarati o svemu. Tvoja sestra ima tu čudnu sposobnost da osjeti kada si ljuta i živčana i zna kada se treba držati podalje od tebe.

Osjećaš se kao roditelj
Tvoja mlađa sestra će podstaknuti tvoj majčinski instinkt. To je prvo iskustvo koje doživiš kao budući roditelj. Htjela ti to ili ne, uvijek si ti ta koja je odgovorna za nju. Kod kuće ćeš joj napraviti frizuru, napraviti doručak ili pomoći oko domaćeg, a zbog nje si vjerovatno postala i stručnjak u mijenjaju pelena.


Mala ikona stila

Sestra te nikada neće lagati i iskreno će ti reći ako ti nešto ružno stoji. Ona će ti pomoći u kombinovanju krpica i dati ti iskrene savjete. A ako poželiš isprobati novi make up, ona ti je idealan pokusni kunić.

Ti si joj najbolja prijateljica
Bez obzira koliko prijatelja stekla u životu, tvoja mlađa sestra tebe uvijek smatra svojom najiskrenijom i najboljom prijateljicom. Male sestre su jako odane i uz tebe su u dobrim i lošim trenucima.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje