LJUBAV: Sedam pitanja koja najviše želimo čuti od muškaraca

Postoji čitav niz pitanja koja žene žele čuti od muškaraca s kojima su u vezi, naročito kada je veza tek na početku ili se tek upoznaju.

0
1156

Svaka žena voli znati da se muškarac s kojim je u vezi ili bi tek mogla započeti vezu zanima za njen život, da je želi bolje upoznati, a isto tako želi muškarca s kojim može razgovarati o svim temama.

To su potpuno jednostavna pitanja, ali za vezu mogu značiti i puno više nego što mislimo.

1. “Kada bi mogla birati da živiš bilo gdje na svijetu, gdje bi to bilo?”
Ovim pitanjem može započeti vrlo zanimljiv razgovor. Pustiti maštu na volju i putovati svijetom u mislima… Uzbudljivo, a i romantično.

2. “Šta želiš od života?”
Žena voli znati da muškarac ozbiljno shvata njen posao i ambicije. Osim toga ovo pitanje može otvoriti mnoge druge teme i završiti na razgovoru o tome šta oboje žele u životu, ne samo kad je riječ o poslu.

3. “Kakva si bila kao djevojčica?”
Ovo pitanje mnogim ženama izmami osmijeh te ih vraća u bezbrižne dane djetinjstva. A i tako je slatko kad se muškarac zanima za to kakva je žena koju želi šarmirati bila kao mala.

4. “Mogu li ti pomoći?”
Jedina bolja stvar od toga da muškarac pita ženu treba li joj ponijeti kese iz trgovine jeste da joj nježno uzme kese iz ruku bez da pita za dopuštenje.

5. “Gdje bi voljela otputovati?”
S ovim pitanjem muškarac pokazuje da ima široke vidike, a možda dovede i do zaključka da oboje želite otputovati na isto mjesto pa zašto onda ne biste tamo otišli zajedno?

6. “Koji je poslednji koncert na kom si bila?”
Žene se slažu da ovo pitanje žele čuti radije nego standardno pitanje kakvu muziku slušaju. Pitanje o koncertu je specifičnije i pri tome možete s muškarcem koji vam se sviđa podijeliti kako ste se super proveli na koncertu.

7. ‘Kako si?’
Tako jednostavno, a često toliko zanemareno pitanje.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje