LJUBAV: Pet važnih detalja koje ‘pravi’ muškarci vole na ženama

Pravi muškarac voli dotjeranu ženu, ali mu je još draža ona osoba koja je samopouzdana, zna šta želi od života i vjeruje svojoj intuiciji. Ovo su pet važnih detalja koje pravi muškarci vole na ženama.

0
1226

1. Samopouzdana je
Muškarci ne žele žene s velikim egom, već one koje se osjećaju dobro u svojoj koži, znaju ko su i u kojem smjeru se kreću. Samopouzdanje na ženi pravim je muškarcima totalno seksi.

2. Ima smisao za humor 
Muškarce ne privlači žena koja se smije na silu ili to čini na svaku izgovorenu njegovu riječ, bez obzira je li duhovita ili ne. Naprotiv, cijene ženu koja se zna nasmijati i podijeliti šalu, ali nije pregruba i previše sarkastična u svom smislu za humor.

3. Strastvena je
Strastvena žena je uzbudljiva žena. No pravi muškarci ne žele samo strastvenu ženu u krevetu, već onu koja sa strašću obavlja svoj posao i hobije, ona koja prezentuje svoje ideje bez straha od osuđivanja, da voli svoju porodicu i prijatelje.

4. Vjeruje svom mišljenju 
Mnogo žena formira svoje mišljenje na temelju tuđih mišljenja, a žena koja odabire da će biti s muškarcem tek nakon što ga odobre njene prijateljice muškarcu se ne sviđa. On umjesto toga preferira partnerku koja će mu dati svu svoju pažnju i sama zaključiti je li vrijedan njenog vremena i truda.

5. Ponosi se svojim izgledom 

Muškarci vole ženu koja se ponosi svakim detaljem svoga izgleda, ne samo odjećom i obućom koju nosi. Ona pazi na frizuru, manikuru, oralnu higijenu i nosi suptilan miris koji očarava osjetila. Većina muškaraca primjećuje detalje.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje