LJUBAV: Pet najgorih prosidbi na svijetu koje će vas nasmijati

0
1767

Naslušali smo se priča o emotivnim i romantičnim prosidbama koje izazivaju osmijeh na licu i zauvijek se pamte. Naravno, postoje i one koje bi njihovi akteri  željeli što prije zaboraviti. Korisnici stranice Reddit podijelili su sa svijetom svoje priče o najgorim prosidbama.

1. Moj tata je poznat po tome da nema puno takta.

Način na koji je zaprosio moju mamu najgori je na svijetu. Pitao ju je koliko kila može izgubiti do septembra. Kada ga je ona zbunjeno pogledala, rekao joj je da bi tada mogli imati svadbu.

2. Bili smo na muzičkom festivalu i malo previše popili.

Napravio sam prsten od dvije vlati trave. Strašno.

3. Moj prijatelj kupio je svojoj curi dijamantski prsten za rođendan bez ikakve namjere da je zaprosi.

Otvorila je poklon i rekla: ‘Pa naravno da ću se udati za tebe!’. Umjesto da razjasni neugodnu situaciju, on se odlučio praviti da ju je stvarno želio zaprositi. Na kraju su prekinuli.

4. Žena kaže da joj je prosidba ostala u pamćenju kao traumatično iskustvo.

Bila je trudna šest mjeseci s našim prvim djetetom. Bili smo u stanu i spremali se otići na jedan sajam. Rekao sam joj da moramo ozbiljno razgovarati, sjeo sam zatim počeo priču o tome kako mi nešto jako smeta u našoj vezi i da se to može riješiti samo ako… se ona uda za mene!

Prije nego što sam izgovorio posljednje riječi pomislila je da raskidam sa njom i da ću je ostaviti samu sa djetetom. Počela je plakati, udarila me i na kraju pristala. Baš sram srećnik zbog toga što je moja, samo bih volio da sam sve izveo malo drugačije.

5. Zaprosio sam svoju ženu uz malu pomoć.

Policajac je zaustavio njen auto, zamolio je da izađe napolje i rekao joj da je osumnjičena za zločin. Postala je jako nervozna i tada je policajac izvadio moju sliku i rekao: ‘Ukrali ste srce ovog čovjeka.’ Tada sam ja izašao iz policijskog automobila i kleknuo pred nju.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje