LJUBAV I SEKS: Žene priznale – ovih deset stvari najviše želimo u seksu

Muškarci se često pitaju šta žene žele, a pogotovo kad je riječ o seksu. U velikom istraživanju, hiljadu ispitanica dalo je deset najiskrenijih odgovora o čemu zaista sanjaju u spavaćoj sobi.

0
1289

10. Žele da ih partner polako skida

Želim da me polako ‘odmota’ i otkrije, kao poklon – Lidija S.

Želim da mi se posveti i skida toliko polako dok više ne mogu podnijeti. I želim vidjeti da me želi. To me izluđuje – Valentina E.

U mnogim prilikama kada vas obuzme sirova strast super je odmah se baciti na posao, ali ima i prilika kada žena žudi biti zavedena polako. Želi da partner polako otkriva njeno tijelo, lagano je dodiruje i miluje.

9. Seks/maženje u javnosti

Mogućnost da će nas neko vidjeti jako me pali. Ne mora doći do potpune penetracije, dovoljno je da budemo jako blizu tome – Eva D.

Čak i kada žena ne želi “ići do kraja” u javnosti, mnoge pripadnice nježnijeg pola uzbuđuje pomisao da ih neko promatra dok se maze s partnerom.

8. Žele preuzeti kontrolu

Obožavam biti glavna. Ne uvijek, ali ponekad. Želim mu raditi svašta, stvari koje mu prijaju, ali i one koje mu daju do znanja da nije on glavni. Ja sam glavna – Katarina V.

Moć je snažan afrodizijak za mnoge žene i muškarce. Preuzimanjem kontrole u krevetu žene žele pokazati svoju moć i biti u poziciji gdje im je muškarac pokoran.

7. Seksi uloge

Volim kada se moj partner obuče u svoju staru radnu uniformu. Tada ga nisam poznavala, pa me to još više uzbuđuje, pogotovo zato jer obožavam muškarce u uniformama, – Jasna L.

Volim glumiti zločestu učenicu s kikicama, a on je učitelj koji me kažnjava jer nisam uradila domaći – Željka R.

Preuzimanje drugog karaktera može biti oslobađajuće i omogućiti nam da otpustimo sve kočnice i osjetimo užitke koje u “vlastitoj koži” možda ne bismo mogli.

6. Raznolikost pokreta i brzine

Nekada želim da ide polako, s puno ljubavi i pažnje. A nekada želim da bude brzo, sirovo, divlje, agresivno, želim da me uzme bez pitanja – Martina B.

Žene žele osjetiti različite vrste pokreta, različitog intenziteta, brzine. Muškarčeve ruke, jezik, usne – žele da se sve prožima i osjećati se kao da su njihova tijela blaga koja treba istražiti.5. Da ona bude najvažnija

Ništa ne godi više od masaže leđa laganim kružnim pokretima i baby ulja koje namaže po mojim nogama’ – Tihana Š.

Obožavam kada će učiniti sve kako bih ja doživjela vrhunac.  – Franka J.

Svaka žena želi se osjećati posebnom, poželjnom, a nekad voli i da se razmazi i da se osjeća kao jedina žena na svijetu.

4. Oralni seks – sada i uvijek

Obožavam kada me zadovolji oralno, pogotovo ako on to učini meni prije nego ja njemu. To me nevjerovatno opušta i pruža mi jak orgazam. Tada sa mnom može raditi šta želi, – Mirjana F.

Oralni seks posebno je intiman. Osim toga, žene puno češće i lakše dožive orgazam oralnim seksom nego penetracijom.

3. Žele da on bude glavni

Želim da bude muško i da me pritisne uza zid i strgne odjeću s mene – Gabrijela D.

Ne želim da moj dečko stalno čeka da ja preuzmem kontrolu. Želiš me? Dođi i uzmi me! – Danijela P.

Devedeset posto ispitanih žena jasno kaže: želimo da je muškarac glavni u krevet.

2. Predigra koja počinje izvan spavaće sobe

Muška inteligencija za mene je veliki afrodizijak – Tamara G.

Učini da te poželim i prije nego uđemo u spavaću sobu – Zrinka S.

Ženu može uzbuditi muškarčev izgled, način na koji govori, njegova duhovitost pa čak i njegova spremnost da sluša bez osuđivanja. Zavođenje je oblik umjetnosti i zahtijeva trud.

1. Žele biti obasute poljupcima

Ljubi mi usne! Ljubi mi unutarašnju stranu bedara! Ljubi mi vrat! Ljubi mi ruku! Ljubi me dok ulaziš u mene… – Blaženka C.

Želim da me obaspe dubokim poljupcima. Polako… Želim osjetiti da me voli i želi –
 Jelena V.

Ništa bolje ne “otključava” žensku strast od poljubaca, polaganih i senzualnih. Naročito kada su ti poljupci spontani i neočekivani.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje