LJUBAV I SEKS: Tri seksualne fantazije koje žene žele isprobati – ali neće priznati

Monotoniju u ljubavnom životu izbrisaće malo maštovitosti. Ispunjavanje malih seksualnih fantazija može postati redovna strastvena igra kojoj ćete se radovati.

0
1616

Nije tajna da žene uglavnom ne vole pričati o svojim seksualnim fantazijama i ne dijele ih često s partnerom. To je potvrdila i jedna online anketa u kojoj su žene otkrile omiljene fantazije koje žele isprobati, ali srame se to priznati.

1. SEKS ISPRED OGLEDALA

Nema osobe koja se barem jednom u životu nije zapitala kako izgleda u trenutku vođenja ljubavi. Upravo je zato ideja seksa ispred ogledala toliko primamljiva. Pogled na partnera uzbudljiv je, ali još uzbudljiviji može biti pogled na strastveno zajedništvo, stoga se ne ustručavajte ispuniti ovu fantaziju.

2. ULOGA DOMINE

Mit o tome kako žene preferiraju biti pasivne u intimnim trenucima treba što prije zaboraviti. Pripadnice ljepšeg pola itekako vole biti dominantne u krevetu, preuzeti inicijativu i kontrolisati svog partnera. Dio je te fantazije i ispunjavanje svih želja koje dame imaju u tom trenutku.

3. SEKS S POVEZOM NA OČIMA

Povez na očima spriječiće predvidljivost tokom intimnih trenutaka. Kada ne vidite i ne znate na koji dio vašeg tijela će “sletjeti” poljubac ili dodir vašeg partnera, sva čula bude se u intenzivnom iščekivanju.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje