LJUBAV I SEKS: Tri najbolje poze za svaku veličinu muškog ‘ponosa’

Muškarci uglavnom ne vjeruju u to, ali žene odavno znaju da je za dobar seks ipak najvažnija tehnika. Zbog toga vam donosimo popis najboljih poza za svaku veličinu muškog ponosa koja vam garantuje užitak tokom seksa.

0
2799

1. Manji od 10 centimetara. Idealna poza za ovu veličinu je tzv. pseća poza, jer je u njoj penetracija najdublja. Isprobajte i ovu pozu – glavu i ramena spustite na jastuk, ispod stomaka stavite drugi jastuk kako biste malo podigli guzu i nakon toga stisnite bedra.

Izbjegavajte lubrikante jer je kod penisa manje veličine trenje itekako poželjno, a ono se smanjuje upotrebom lubrikanata.

2. Između 10 i 15 centimetara. Vaš partner može biti u sjedećem položaju, a vi obmotajte svoje ruke oko njegovih ramena i nogama obgrlite struk.

U tom trenutku njegovo tijelo služi kao ‘stolica’ vašem tijelu. Stisnite se uz njega što više možete, jer ćete tako osigurati najbolji ugao za penetraciju.

3. Veći od 15 centimetara. Birajte poze u kojima ste vi ‘gore’ kako biste mogli kontrolisati dubinu penetracije. Stavite svoje ruke pored njegove glave kao da ćete raditi sklekove.

U ovoj pozi on će moći dignuti svoja koljena, a to će vama dati mogućnost da se oslonite na njih i imate potporu tokom seksa.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje