LJUBAV I SEKS: Sedam misli koje muškarcima prođu kroz glavu kada ženu vide golu

Golo žensko tijelo ima hipnotizirajuću moć nad muškarcima. Kada se žena skine pred njima, zaborave na sve ostalo i žele se samo prepustiti vlastitim užicima, ali i užicima partnerke. A šta muškarcima zapravo prođe kroz glavu kad ženu vide golu?

0
1199

1. Ostani kul.
Kada se žena skine pred muškarcem, bez obzira na to koliko su već puta vidjeli taj prizor, sve u njegovom tijelu “podivlja”. Ubrzaju se otkucaji srca, krv se sjuri u prepone… Ali nikako ne žele ostaviti utisak da nikad prije nisu vidjeli golu ženu zbog čega se trude ostati kul i pribrani. A zapravo bi najradije počeli vikati od sreće i uzbuđenja.

2. Napokon mogu buljiti!
Kako bi se ponašali civilizovano i primjereno, muškarci će se truditi ne buljiti u ženske grudi u javnosti, naročito ako ih neko može uhvatiti da to rade. U teretani, na plaži trude se držati kontakt očima tokom razgovora. Međutim, kada se odjeća skine, civilizovano ponašanje više im nije prioritet. Sada imaju dopuštenje buljiti do mile volje. I nadaju se da ženama to ne smeta.

3. Hm, trebao sam nešto obaviti, zar ne?
Možda mu se poslovi nagomilavaju, ima nabavku koju mora obaviti ili bilo koji drugu obavezu, ali jednom kada odjeća padne na pod, svi planovi muškarca jednostavno nestanu.

4.
Pokušaj izdržati…
Muškarci postižu orgazam brže od žena što ne znači samo da se moraju dodatno potruditi nego i odgoditi lično zadovoljstvo na zadovoljstvo žene. Zato, iako bi najradije divlje vodili ljubav, ponekad moraju voditi ljubav u sporijem ritmu uz koji će, barem se tako nadaju, uspjeti doživjeti vrhunac u isto vrijeme.

5. Kad bih barem znao šta želi da napravim.
Nemojte se bojati da ih usmjerite malo. Njihov posao puno je lakši kada im damo povratnu informaciju. Šapnite mu na uvo svoje želje, pomjeraj njegove ruke gdje želite da budu, preuzmite kontrolu i pokažite mu šta vas uzbuđuje.

6.
Dovraga, baš sam srećnik!
Muškarce jednostavno preplavi osjećaj zahvalnosti kada ženu vide golu.

7.
Zbog čega bi se ona uopšte mogla osjećati nesigurno?
I muškarci imaju svoje nesigurnosti, ali i dalje teško razumije ženske “kočnice” kada su oni tako očarani ženskim tijelom. Ako žena prekriva grudi rukama, skriva se ispod jorgana i ne može se potpuno opustiti, pravi muškarac učiniće sve da se osjeća dobro. Te nesigurnosti muškarcima zapravo ne smetaju, ali još im je draže kada im žena ponosno pokazuje svu svoju ljepotu.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje