LJUBAV I SEKS: Pet tajni dobrog seksa

0
1513

Da li je vaš odnos strastven kao na početku? Pročitajte pet savjeta koji vam mogu koristiti da u vašem ljubavnom životu sve krene na bolje!

Pogledajte u svoj kalendar!

Pa, ovo ne treba shvatiti bukvalno, ali je važno da redovno imate seksualne odnose. Najbolje je da to bude najmanje tri puta nedeljno i ne dozvolite da se između vas pojave obaveze, puno posla ili umor. Čak iako se ne osjećate uvijek raspoloženo, pokušajte da se opustite. Potrebno je samo nekoliko minuta da uživate u igri ispod pokrivača, a onda ćete zaboraviti na umor. Vaše tijelo luči više oksitocina (ovo je jedna vrsta hormona sreće), zbog čega onda postajete podsvjesno vezani.

Budite ponekad ponovo tinejdžeri!

Jasno, kao tinejdžeri niste imali mnogo iskustva, ali priznajte da je bilo mnogo stvari koje ste se usudili da isprobate. Vrijeme je da se vratite u taj period! Praktikujte seks na nekim neobičnim mjestima, ljubite se na podu, ili pokušajte čak na nekim nezakonitim mjestima. Važno je uzbuđenje i raznovrsnost!

Isključite mozak!

Za dobar seks osnovno pravilo je da se potpuno opustite. Nemojte da mislite o poslu, o problemima, o ranom ustajanju. Slušajte njega u potpunosti i usredsredite se na ono što radite.

Lozinka: Novo!

Skoro sve može postati dosadno ako je uvijek isto, a to nažalost važi i za seks. Ako ste već u ljubavnoj vezi nekoliko godina, ponekad isprobajte nešto novo! Bilo da je to nova lokacija, neki dodatak, nova igračka… Sve ono što oboje želite. Pošaljite svom partneru neke tajanstvene slike u toku dana i nastavite da čekate veče!

Pričajte o seksu

Treba da znate da uopšte nije sramota pričati o seksu! U stvari, to je obavezno! Recite jedno drugom čak i najskrivenije želje, podijelite svoje fantazije sa partnerom. Ako ste stidljivi, organizujte neku igru i napišite svom partneru svoje želje na ceduljici u pisanoj formi.

Pokušajte sa ovim savjetima. Praktikujte seksulane odnose redovno i pokušajte da unesete novine i izbegnete dosadnu rutinu.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje