LJUBAV I SEKS: Pet stvari koje muškarci primijete na ženi tokom seksa

0
1576

I dok se mi trudimo da nam kosa i šminka izgledaju besprekorno, njihov mozak funkcioniše na malo drugačiji način. Ako želite da doživite nezaboravno seksualno iskustvo, pozabavite se s ovih pet detalja koje svaki muškarac prvo primijeti na ženi tokom seksa.

1. Vašu inicijativu

Ne postoji ništa erotičnije od žene koja se osjeća dobro u svom tijelu. To je prirodni mamac za muškarce i oni mu jednostavno ne mogu odoljeti. Osim što ženu čini seksepilnom i zavodljivom, opuštenost tokom seksa kao i preuzimanje inicijative muškarci tumače kao snažnu želju da budete s njima i uživate u njihovom društvu. Muškarci obožavaju kada žena zna šta želi.

2. Vaše pokrete

Pokreti su ženino najjače oružje i to od hoda, koketiranja i ponašanja u društvu pa sve do najstrastvenijeg čina. Žensko tijelo samo po sebi je muškarcima vrlo privlačno, a još kada ono pokretima otkriva strast i zavođenje, niti jedan muškarac u tom trenutku ne može ostati ravnodušan. Opustite se, priljubite tijelo uz njegovo i osvojili ste sva njegova čula.

3. Vaše poglede

Pogled može biti vrlo senzualno i strastveno oružje na koje ‘pada’ svaki muškarac. Oni opisuju sigurnost, samopouzdanje, užitak, strast i želju za seksom. Pogledi tokom ljubljenja, kao i  pogledi na svoje i njegovo golo tijelo instant su podizači strasti i zato ih svaka žena treba maskimalno iskoristiti.

4. Vaš dah

Tokom seksualnog odnosa, ono što otkriva istinsko zadovoljstvo su senzualni uzdasi žene koji u trenu mogu uzbuditi svakog muškarca. Uz pomoć uzdaha oni znaju kada su na pravom putu, ali i dokaz kako zaista uživate u njihovim dodirima, poljupcima i muškim čarima. Prepustite se strasti i ne ustručavajte se pokazati partneru šta zaista osjećate tokom strastvenog čina vođenja ljubavi.

5. Vaš trud

Ako ste pomislile kako muškarci ne mare za vaše donje rublje ili male trikove poput depilacije i uređenja intimne zone, niste u pravu. Iako su ‘zagrijani’ za vaše tijelo, oni itekako primjećuju vaš trud da ih impresionirate. To im itekako laska. Dotjerajte se i uživajte u čarima strastvenog vođenja ljubavi.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje