LJUBAV I SEKS: Pet stvari koje muškarci ne vole u seksu

Neke stvari u seksu rezervisane su samo za filmove za odrasle i nikako ne pale u stvarnom životu. Zato je bolje ne isprobavati ovih pet situacija.

0
2767

1. Zubi i oralni seks
Oralni seks može biti strastven za oba partnera, ali muško plovilo vrlo je osjetljivo na podražaje. S obzirom da je stisak zubima vrlo teško kontrolisati, tanka je granica između užitka i boli. Da biste muškarcu priuštili oralno zadovoljstvo, ostanite samo na usnama te izbjegavajte zube.

2. Iznenadne igre s prstićem
Kada se partneri dobro poznaju, seksualna komunikacija je vrlo jednostavna i lako je znati šta partner voli, a šta ne. No iznenadne i neočekivane promjene seksualnih pravila mogu biti poprilično neugodne. Igre s anusom mogu biti zanimljive i provokativne, ali one su većini muškaraca ipak pretjerane.

3. Grubi intimni stisak
Tokom seksa tijelom vladaju snažni osjećaji zbog kojih dodiri mogu postati vrlo čvrsti i strastveni. Ipak, muški intimni djelovi, posebno mošnice ne mogu podnjeti snažan pritisak i zato treba biti oprezan i umjeren. Snažan stisak mošnica u trenu može “ohladiti” muškarca i uzrokovati mu bol.

4. Igra s bradavicama
Ženama su bradavice snažna erogena zona, pa čak i mnogim pripadnicama ljepšeg pola igra s istima tokom seksa nije ugodna. Bradavice kod muškaraca nisu toliko osjetljive. Grickanje i stiskanje istih za njih tako može biti vrlo neugodno i bolno i zato je bolje preskočiti ovakav tip predigre. Ali, nježni poljupci uvijek su dobrodošli.

5. Jezik u uši
Uzdasi i poljupci oko uha jedan su od najstrastvenijih uvoda u predigru kako za žene tako i za muškarce. No ovaj filmski način podizanja strasti ima granicu koja se ne smije preći. Iako je ženski dah instant “dizalica” muške strasti, pretjerivanje s poljupcima i jezikom može postati neugodno i neprivlačno iskustvo za muškarca.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje