LJUBAV I SEKS: Koliko često žene u braku vode ljubav?

0
1983

Iako je svaki brak drugačiji, a odnosi između partnera se ne mogu upoređivati, posljednje istraživanje sprovedeno na uzorku od 300 parova otkrilo je zanimljive činjenice. Saznajte koliko često žene u braku uistinu vode ljubav.

Uz brojne životne obaveze i probleme, djecu i posao vrlo je teško sačuvati savršen odnos s partnerom, prepun emocija i strasti. To dokazuju odgovori brojnih žena na pitanje – koliko često vode ljubav.

U anketi sprovedenoj na više od 300 parova različite životne dobi otkriveno je kako gotovo polovina (47 posto) vodi ljubav jednom nedeljno, a njih gotovo 10 posto to čine samo dva puta mjesečno.

‘Žene u braku koje govore da im seks s partnerom jednom nedeljno ili dva puta mjesečno savršeno odgovara, zapravo nisu nikakva rijetkost. Razlog tome su životne prepreke, stres i obaveze zbog kojih seks vrlo brzo može postati predvidljiv pa čak i dosadan’, objašnjava Yvone Thomas s instituta The Kinsey.

Isto tako, istraživanje je potvrdilo kako što rjeđe vodimo ljubav to će nam strast i potreba za istim postajati sve manja i manja.
Zanemarivanje strasti i pomanjkanje intimnosti, što je u posljednje vrijeme sve češće prisutno između partnera, često dovodi do preljuba pa čak i razvoda ili razvoda braka.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje