LJUBAV: Devet stvari koje svaki muškarac želi od svoje buduće žene

Većina muškaraca želi da njihove buduće supruge budu srećne. Muškarci koji žele da imaju porodicu, žele da vole i budu voljeni. Istina je. Oni žele zabavu u spavaćoj sobi sa svojom ženom, ne žele da varaju. Propali brakovi su oni gdje oba partnera nisu dali sve od sebe, a pogrešna uvjerenja su presudila. 

0
14554

Ako mislite da svi muškarci žele isto – dobru hranu i seks, razmislite ponovo, inače nećete naći svoju srodnu dušu. Provjerite, šta muškarci žele od svojih budućih supruga.

1.Razumijevanje

Da, muškarci žude da ih neko razumije. Oni žele da ih njihove buduće žene podrže u teškim vremenima, da ih ne krive za svoje greške i neuspjehe. Žele da one razumiju njihove navike i hobije. Često nemaju razumijevanja na poslu, zato žele da ih to dočeka kod kuće.
 2. Manje drame

U redu su svađe oko nekih sitnica kada vas niko ne čuje i ne vidi. Ali ‘scene’ ispred njegovih roditelja ili prijatelja, kod njega izazivaju ljutnju i veliku odbojnost prema vama. Svaki muškarac želi ženu sa kojom će mirno rješavati probleme, koja neće praviti veliku dramu.

3. Iskrenost

Svi mi želimo da čujemo istinu, ali ne možemo u svim situacijama biti potpuno iskreni. Kada je riječ o braku, supružnici treba da budu iskreni jedni prema drugima i reći istinu čak i kada znaju da će to povrijediti njihova osjećanja.

4. Uredna kuća

Muškarci vole da kada se vrate kući, imaju osjećaj udobnosti o komfora koji će im pomoći da se opuste poslije napornog dana. Ne prija im neuredan prostor. Vole miris domaće večere, miris čiste posteljine… ali ko to ne želi?
5. Domaća hrana
Današnje djevojke sve manje vremena provode u kuhinji. Kuvanje je naporan i dugotrakam zadatak, ali prava žena zna kako da spremi ukusna domaća kuvana jela. Ne moraju da budu specijalna, ali zdrava i spremljena sa ljubavlju.
6. Romantika

Nisu samo žene te koje vole romantiku, vole je i muškarci. Oni žele ženu koja će ih nekada iznenaditi romantičnom večerom ili nekim gestom. Ravnodušnost i lijenost je ono što odbija muškarca.

7. Lični prostor

Baš kao što žene vole da imaju vrijeme samo za sebe, tako i muškarci žele svoj lični prostor. Ako će prošetati do parka sam, to ne znači da gleda druge žene. Svakom je potrebno malo vremena nasamo da razmisli o svojim problemima, ciljevima i željama.

8. Vještina slušanja

Oba partnera treba da budu dobri slušaoci. Muškarac vas možda neće saslušati uvijek, ali kad to uradi  – saslušaće vas i razmišljaće o tome. Muškarci mnogo manje zahtijevaju da ih neko sasluša, manje se otvaraju i ispoljavaju emocije, ali kada do toga dođe. očekuju da to bude njihova žena – ona koja će ih saslušati pažljivo.

9. Tišina

Mir i tišina su dragocjene stvari koje su nam danas sve više nepoznate. Ako je uradio nešto pogrešno, svađa neka pričeka dolazak kući. Ali ako je umoran i treba mu mir i tišina – poštujte to. Vaše zamjerke u tom trenutku neće biti važne, jer to je posljednje što želi da sluša kada je već nervozan ili iscrpljen. Mir u kući, kao i tišina kada nam je potrebna, važna je svakom čovjeku. Ne zaboravite to.

Pored svih nabrojanih stvari, muškarci očekuju od svojih budućih žena da imaju smisao za humor, da su jake i uporne.

A šta vi želite od budućeh supružnika?

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje