LJUBAV: 11 ludosti koje su djevojke napravile zbog momka!

0
2984

Ljubav je predivna, ali nas u isto vrijeme tjera da radimo svakakve ludosti kako bi osvojili osobu koja nam se sviđa.

Ove djevojke otkrile su nam, kakve su sve ludosti izvodile za momke koji su im zapeli za oko.

 – Lagala sam ga da sam instruktorka joge, pa me jednom prilikom zamolio da pred svima pokažem jedan položaj. I danas misli da sam instruktorka, pa mi je čak kupio i prostirku za jogu. (Sanja, 27)

– Na faksu sam bila luda za jednim tipom, pa sam mu dala da popije bocu užasno skupog vina. Kasnije mi je rekao da sam mu draga samo kaodrugarica. Super. Ni momka, ni vina. (Jovana, 23)

– Rekla sam mu, da sam nekada sa društvom često duvala. Ponudio mi je da to radimo zajedno. Mene je bilo užasno strah, jer nisam znala kako će me odraditi. Srećom, sve je ispalo super. (Zaga, 22)

– Bila sam na žurci sa dečkom i njegovi prijatelji naručivali su tekilu u ogromnim količinama. Nisam htjela ispasti jadna, pa sam je pila iako je baš i ne podnosim. Nakon nekoliko rundi morala sam povratiti, ali nisam uspjela stići do toaleta pa sam to obavila u svojoj ruci. Kada sam se vratila pitao me jesam li dobro, a ja sam lagala da je neka cura povratila po meni. Povjerovao mi je. (Sanela, 22)

– Pravila sam se da sam jako iskusna u krevetu i predložila mu razne ludosti. On se uplašio, jer nije bio iskusan pa sam na kraju morala da priznam da sam i ja lagala. Više ga nisam vidjela. (Ivana, 20)

– Na Fejsu sam vidjela koja je njegova najdraža grupa, pa sam kopirala neke stihove pjesama kako bi privukla pažnju. Kada me počeo ispitivati o tome shvatio je da nemam pojma o čemu pričam i više nikada mi se nije javio. (Kristina, 24)

 – Ludo mi se sviđao jedan tip, a kako mi je bio rođendan odlučila sam da napravim žurku i pozovem ga. Sve je bilo organizovano, ali on se nije pojavio. Ipak, provod je bilo genijalan i bez njega. (Marta, 22)

– Pravila sam se da ne znam imena njegove braće i sestara, a onda su mi izletjela jedno za drugim. (Milica, 19)

– Lagala sam da znam da vozim skejt, pa me pozvao da to radimo zajedno. Ja sam se naravno razbila k’o kruška i nisam mogla prestati plakati. Srećom, nisam se jače povrijedila, a nas dvoje bili smo zajedno dvije godine. (Petra, 25)

– Sviđao mi se tip koji je nosio zeleni prsluk, pa sam nagovorila mamu da mi ga kupi. Nije me ni primijetio, ali sam ja otkrila svoju ljubav prema muškoj odjeći. (Saška, 21)

– On je volio death metal, a ja ga mrzim. Ipak, odlučila sam da slažem da ga volim, probušila uši što je užasno boljelo, a čak me i drug tetovirao. Sve je to bilo jezivo, isto kao i seks s njim. To je posljednji put da sam spavala s muškarcem. (Božica, 19)

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje