LJEPOTA: Trik za bujniju kosu s Victoria’s Secret show-a

Bujna kosa san je većine žena, osim naravno onih prema kojima je priroda bila velikodušna, a ako vi niste jedna od tih srećnica onda doznajte jednostavan trik uz koji frizeri koji uređuju kosu Viktorijinih anđela postižu bogate frizure.

0
2066

Blagi valovi sinonim su za frizure Viktorijinih anđela, a za ovogodišnji show održan u Parizu glavna frizerka Sara Potempa odlučila se na malu promjenu u frizurama i zamijenila beach valove koji su bili popularni posljednjih nekoliko godina, glamuroznijom i bujnijom verzijom. Sara je rekla kako su se ove godine vratila na legendarne VS valove te da su svi anđeli oduševljene promjenom.

Sara i njen tim otkrili su kako su za predivne valove koristili pegle različitih veličina kako bi postigli strukturirane i sjajne valove. Kosu su kovrdžali od lica kako bi dodatno naglasili jagodične kosti anđela. Naglasila je da ako želite postići lijepe valove, nikako nemojte kosu uvijati prema licu, jer će biti neuredne. Ključ za lepršave kovrdže s VS show-a je što se ne koristi puno proizvoda za fiksiranje kako bi bile mekše.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje