LJEPOTA: Pet načina da vam crni ruž duže traje

U modi je ponovo crni ruž. Mat verzija ili crne usne "podebljane" sjajem ili šljokicama, nosi se sve i svaki ton crne, od tamnije do svetlije verzije.

0
3937

Dugogodišnji šminker Demi Lovato, Džil Povel, dala je uputstvo jer nije lako nositi taman ruž po vrućini. Pogledajte njene savjete:

1. Prvo, potreban vam je kvalitetan crni ruž. Želite da boja bude jaka i daje utisak. Ukoliko želite da vam koža izgleda sjajno onda uzmite mat ruž kao kontrast, a ukoliko želite da vam lice bude mat uz puder u prahu, onda možete uzeti sjaj kao teksturu.

2. Kao i sa bilo kojom šminkom na usnama, treba da uradite piling i hidrirate usne da bi ruž izgledao glatko. Umesto pilinga možete uzeti i mekšu četkicu za zube i nežno uklonite mrtvu kožu pokretima napred i nazad preko usana.

3. Ne smijete imati previše balzama za usne jer onda ruž neće stajati. Možete staviti malo i onda dodati prajmer prije nanošenja ruža.

4. Sunđerom napuderišite dio oko usana i usne.  Tankom četkicom ili ajlajnerom nanesite oštre linije. Kada ste ovo uradili nanesite ruž. Potom četkicom uklonite sve viškove sa uglova i ivica usana.

5. Pošto je crni ruž veoma izražajan onda nije potrebna druga jaka šminka. Neka lice bude čisto uz puder koji se poklapa sa vašim tenom. Možete uzeti malo maskare i malo sjaja na jagodicama.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje