LJEPOTA: Milica Radin je nova Miss Vojvodine!

0
1430

Osamnaestogodišnja Milica Radin iz Stapara preuzela je ovogodišnju titulu Miss Vojvodine. Nadmetanje za najljepšu Vojvođanku održano je u  turističkom naselju Ribarsko ostrvo u organizaciji Modnog studija Baron, a pod licencom Miss Yu kompanije.

Izbor za Mis Vojvodine predstavlja zvanično polufinalno takmičenje za izbor za Miss Srbije, čime se Milica Radin plasirala direktno u finale takmičenja za najljepšu Srpkinju.  Ona je osvojila i stipendiju R&B koledža za kompletno trogodišnje školovanje. Milica je rođena Staparka, ima 18 godina i četvrta je godina Tehničke škole ,,Mileva Marić-Ajnštajn“, smjer geodezija. Govori engleski, njemački i porugalski jezik.

Titulu prve pratilje ponijela je Aleksandra Ćirić iz Kikinde, dok je za drugu pratilju izabrana Novosađanka Kristina Babić.

Osmočlani stručni žiri, kao Miss šarma proglasio je Sonju Vojnović, dok je titulu Miss fotogeničnosti ponela Marija Nikić.

5_0023

Izbor za Miss Vojvodine obilježile su prelijepe haljine koje su takmičarke nosile, a koje je obezbijedio modni kreator i domaćin, Mladen Baron.  Odličnu atmosferu upotpunile su poznate ličnosti među kojima su bili Tanja Banjanin, Romana, Tihomir Tepić, Marko Stojanović, i mnogi drugi.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje