LJEPOTA: Kako smanjiti bore na licu i čelu

Poznato vam je da već nakon 35. godine bore na licu  i to najviše u predjelu obraza, čela, u uglovima očiju i usana postaju izraženije. Pore su tada raširene, ten postaje sivkast, a epiderm počinje da gubi svoj tonus i elastičnost. Sve ovo uzrokovano je promjenama u strukturi tkiva usled uticaja različitih faktora.

0
3149

Pored facijalne mimike (koja se ne može kontrolisati), na promjene na koži negativno utiču i brz tempo života koji blokira izbacivanje suvišnih naslaga, nedostatak sna, cigarete ili pretjerana upotreba različitih ljekova. Postepeno dolazi do gubitka kolagena i elastina, veoma važnih proteina zaslužnih za čvrstoću, odnosno elastičnost kože.

lako je starenje kože nemoguće zaustaviti, pravilna njega lica i pažljiv izbor antiejdž proizvoda znatno ublažava tragove godina. Stoga je jako važno djelovati iznutra, naime površinske bore na licu vremenom bivaju sve dublje, a ponekad se pretvaraju u prave brazde, koje su malo kom oku estetski prihvatljive. Ipak, da bi se tkivo regenerisalo, nije dovoljan samo kozmetički tretman – kožu bi trebalo obnoviti iznutra.

Pravilna ishrana i lagana fizička aktivnost, uz upotrebu antiejdž preparata, čine prava mala čuda. Afrodita linija za njegu lica 4D COLLAGEN pruža trenutni efekat liftinga i dugoročno smanjenu vidljivost bora. Namijenjena je za sve tipove kože posle 30. godine.

Možete je kupiti u Cosmetics marketima širom Crne Gore.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje