LJEPOTA: Kako našminkati oči?

0
4171

Tokom šminkanja se najčešće pitamo kako našminkati oči. Oči su ono u šta nas gledaju direktno i sva pažnja je usmerena ka njima. Kako bi i sama šminka na očima bila istaknuta potrebno je, takođe, da imamo i besprekoran ten. Razlika u dobro našminkanim očima i lošem tenu je veoma upadljiva. Još jedan bitan dio šminke su i obrve. Obrve uokviruju lice, daju mu definiciju i uljepšavaju šminku na očima. Ukoliko su obrve pogrešne boje, nepravilnog oblika i gustine mogu narušiti ljepotu očiju. Kada smo ispunili sve ove uslove za savršenu šminku možemo preći na šminkanje očiju.

Kako bi dobili intenzivne boje i postigli postojanost šminke potrebno je pripremiti oko. To možete učiniti bazom za senku. Ukoliko je nemate poslužiće vam šminka koju koristite za ten. Prvo nanesite tečni puder domalim prstom i dobro ga utapkajte. Zatim nanesite korektor istim pokretima. Sledeće je fiksiranje puderom u prahu ili kamenu. Na taj način smo dobili sigurnu bazu za nanošenje senke. Obratite pažnju na fine linije na kapku kako se baza ne bi zadržala u njima i otežala nanošenje senki. Sledeći korak je posmatranje svog oblika očiju. Sa različitim oblicima očiju dolaze i različite boje šminkanja očiju.

Većina šminkerki će izdvojiti Inglot paletu senki za oči. Freedom System Eco paleta je napravljena od bambusa, prirodne je boje i reflektuje jednostavan, a opet stilizovan dizajn. Ovu paletu možete naći u svim Cosmetics marketima širom Crne Gore.

Posložite svoje omiljene Freedom proizvode u funkcionalnu i laganu Flexi Eco paletu i igrajte se bojama iz dana u dan.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje