LJEPOTA: Jednostavni savjeti za lakše i bolje svakodnevno šminkanje

Kako bi šminka izgledala lijepo i trajala dugo, nisu vam neophodni skupi proizvodi, kao ni puno umijeća. Najbitnije je da znate šta odgovara vašem licu i sa kakvom šminkom se najbolje osjećate.

0
3452

Svaki šminker će vam reći da je za dobar izgled najbitnija besprekorna podloga, što znači da je bitno odabrati odgovarajući puder za vaš tip kože. Nakon toga slijedi korektor, koji ne služi samo za puko prekrivanje nepravilnosti, već može da postigne mnogo jači efekat ako se nanese ispravno. Isto važi i za krejon, koji ima iznenanađujuće mnogo upotreba.

Istaknite oči – svetlije sjenke se slabije vide na koži, zato je odličan trik nanošenje bijele olovke na kapak prije sjenke. Bijela boja će vam poslužiti kao baza, za koju će se sjenka “zalijepiti”, a boja će izgledati intenzivnije. Ovo je odličan amaterski trik, koji može da da sjajne rezultate. Kako biste se pravilno i besprekorno našminkale, predlažemo:

PUPART 
Profesionalne palete koje sadrže sve što vam treba za savršen make up (sve za oči, lice i usne).

PUPART kolekciju odlikuje šarena eksplozija boja u skladu sa novim trendovima za 2018:

  • Klasičan: klasična šminka, savršena za sve prilike i sve žene;
  • Smokey: za sve žene koje žele da njihove oči odaju utisak misterije i dubine;
  • Kultni: za sve žene koje prate trendove i rado nose smelije boje.

Za čist i prefinjen dizajn pakovanja zaslužna je elegantna igra vertikalnih bijelih i zlatnih linija koje prekidaju intenzivno crvene usne, apsolutni simbol ženstvenosti i senzualnosti.

Set možete kupiti u Cosmetics radnjama širom Crne Gore – zapratite njihovi FB strancu – Cosmetics.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje