LJEPOTA: Horor priča o šamponu za suvo pranje kose

0
1305

Djevojke su nekada lijene kada se radi o pranju kose, pa se izum dry shampoo-a činio kao odlična ideja.
No, internetom kruži horor priča djevojke Nikol Bakster koja je doživjela pravi šok koristeći upravo takav šampon što pokazuje da on nije tako bezopasan.

Nesrećna djevojka tvrdi da je oćelavila usled korišćenja šampona za suvo pranje, a svoju uznemirujuću priču je podijelila na Fejsbuku. Kako kaže, koristila ga je samo povremeno, pa smatra kako i drugi takvi suvi šamponi mogu uticati loše na naše zdravlje, a ne samo brend koji je ona koristila.

Djevojka je odmah posjetila doktora koji joj je dijagnostikovao bolest koja je uzrok ćelavosti na tom dijelu glave. Urađena je biopsija cijele glave, pa joj je doktor rekao da se drugi put pojavi bez ičeg na kosi (jer ju je oprala šamponom za suvo pranje).

Ona je to učinila, a doktor joj je savjetovao da pokuša izbaciti dry shampoo iz upotrebe. Tokom sedam nedjelja Nikol je skroz odustala od tog šampona i primijetila pozitivne promjene.

Nažalost, pitanje je hoće li joj kosa na tom dijelu ponovno rasti. Nakon ove horor priče jedva ćemo čekati oprati kosu na tradicionalan način.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje