LJEPOTA: Četiri zlatna pravila odličnog dnevnog make up-a

0
2554
Ljetni mjeseci obilježeni su toplinom, ali i povećanim brojem sati s dnevnim svijetlom. Za razliku od zime, kada preferiramo jači make up, ljetni dani zahtijevaju nešto decentniji pristup šminkanju. Predstavljamo vam top pravila ljetnjeg dnevnog make up-a uz koje ćete uvijek izgledati savršeno.
 
1. Puder treba da izgleda nevidljivo na licu
Najveća greška koju prilikom jutarnjeg šminkanja možete napraviti svakako je nanošenje slojeva i slojeva pudera. Ovakav izgled nije laskav već izgleda teško, zacementirano i potencijalno može u ljetnim mjesecima, kad se pojačano znojimo, izazvati i probleme na koži. Birajte lakše formule i nanosite ih samo ondje gdje je potrebno. Koža koja izgleda kao da diše poželjna je na dnevnom svijetlu, jer izgleda mlađe i prirodnije.

2. Izbjegavajte tamne ajlajnere i sjenke

Još jedna ljetna greška svakako je i nanošenje pretamnih nijansi na oči. Ovakav pristup zatvoriće vaše oči i učiniti vas vizuelno ozbiljnijim što nikako ne povezujemo s nonšalantnim ljetnim make up-om u kojem je poenta da sve izgleda jednostavno, prozračno i chic.
3. Jarke boje na usnama su dobrodošle

Nema ništa ljepše od sočnog, jarkog ruža uparenog s prirodnim izgledom kože. Neka se vaše flekice, pa čak i podočnjaci lagano vide, a jarki ruž u bojama bombona daće im specifičan ljetni šarm.

4. Volimo prirodne obrve

Pretjerano iscrtane obrve na dnevnom će svijetlu biti vrlo uočljive. Ako imate tanke i prorijeđene obrve, svakako razumijemo vašu želju da ih popunite i učinite vizuelno debljim, ali odaberite pravi proizvod. Olovke za popunjavanje obrva vrlo lako mogu izgledati grubo i neprirodno, pa odaberite sjenku za obrve, i to u nijansi koja vam savršeno odgovara.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje