LJEPOTA: Četiri načina kako da nosite maskare u boji

0
2813
Maskare u bojama nisu rezervisane samo za tinejdžerke željne eksperimentisanja. Uz prilagođeni pristup ostatku make up-a, šarene maskare odličan su dodatak ženama.
Kao razigrani dodatak svakoj kozmetičkoj torbici, maskare u bojama istaknuće vaš pogled kontrastirajući ili pak komplimentirajući vašoj boji očiju. Ako ih dobro prilagodite ostatku šminke, outfitu i događaju, vesele maskare u bojama mogu biti pravi ljetni, osvježavajući pomak od klasičnih maskara.
1. Stavite naglasak samo na oči
Neka maskara u boji stavlja akcenat na vaše oči. Ostatak make up-a ostavite neutralnim, ne koristite ajlajner niti sjenke. Ovakav jednostavan pristup savršen je za dnevni ljetni look.
2. Uskladite boju ajlajnera i maskare u boji
Ako želite postići make up look s kojim će vaše oči zabljesnuti, ajlajneru u boji pridružite i maskaru u istoj toj boji.
3. Neka boja vaših očiju i maskare bude u istom rasponu boja
Ukoliko sami sebi izgledate neobično s bojama maskare koje djeluju kontrastno s obzirom na boju vaših očiju, pokušajte ostati u istom rasponu boja. Smeđe i zelene oči šminkajte u zemljanim tonovima, a na plave oči nanesite maskaru u tonovima koji u sebi imaju plavu bazu, poput ljubičaste ili indigo nijanse.
4. Igrajte se s kontrastom oči – usne
Ljeto je savršeno za poigravanje jarkim bojama te vam stoga preporučujemo da se odvažite na istaknuti pogled na očima i usnama – istovremeno. Odbacite staromodna beauty pravila i zablistajte u bojama ljeta!

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje