LAŽNA ILI PRAVA: 25 načina kako da nosite bundu

0
17486

 

Kada su u pitanju krzna kao modni trend, debate i onlajn ratovi su obavezni. Pokušaćemo da donesemo mirni zaključak za temu – Kako se nosi bunda?; kao i Kako da lažna bunda ne izgleda jeftino. Davno su prošli dani kada krzno koje nosite mora da bude pravo… Danas imamo toliko dobrih kopija, koje osim što nas utople, izgledaju veoma moćno. U sve ovo uvjerićemo vas fotografijama.

Od prošle godine, krzno je opet najveći trend. Prvo su se u modu vratile šubare, pa koža, a sada je među modnim blogerima najaktuelnija bunda. Na ulicama svjetskih gradova mogu se primijetiti bunde upakovane sa mnogo stilova, dezena i boja.

Kako da nosite bundu? Imate bezbroj opcija. Od visokih potpetica sa haljinama, suknjama ili uskim pantalonama, preko ravnih dubokih, kratkih ili dugih čizmica sa lepršavim ili uskim suknjama, kao i sa kožnim ili teksas pantalonama. Za posao, važan sastanak, koktel, večeru … bunda je uvijek dobar izbor.

Tajna dobrog izgleda jeste u obući koju ćete kombinovati sa bundom. Ako je bunda lažna, onda se potrudite da su vam štikle, cipele ili čizmice kvalitetnog materijala i dobrog izgleda. Bunda je glamurozni odjevni komad koji će uvijek biti aktuelan, ali se kao i mnogi drugi komadi – vraća u modu nakon nekoliko godina. Bunda vam omogućava da iz klasičnog stila pređete u glamurozni, samo jednim trikom – promjenom obuće.

Kako vam se dopada naša galerija?

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje