Klik Taxi najavio besplatno praćenje vozila

0
3188

Klik Taxi aplikacija je zvanično lansirana prije mjesec dana, a iz kompanije Studio Lasso su saopštili da su jako zadovoljni koliko je imala dobar prijem kod građana Crne Gore. „Raduje nas činjenica da se za ovaj period registrovalo više od 10 hiljada korisnika, dok je u taxi udruženja pristiglo više od 70 hiljada narudžbi ukupno“ – saopštili su iz kompanije Studio Lasso.

Premijerno saznajemo da je u toku razvoj aplikacije i da će glavna novina biti to da će korisnici moći da prate vozilo koji su poručili!

Na pitanje zašto nijesu od starta omogućili ovu opciju, iz komapnije odgovaraju: „Lansirali smo prvu besplatnu aplikaciju za poručivanje taxi vozila u Crnoj Gori. Biti lider u tehnološkim inovacijama povlači za sobom rizik da svi korisnici neće uspjeti da stvore koheziju sa proizvodom. Iz tog razloga je odlučeno da u startu lansiramo jednostavniju varijnatu. Ažurirana verzija Klik Taxi aplikacije, koja će biti dostupna za nekoliko dana, sadržaće veliki broj noviteta iz kojih izdvojamo praćenje vozila i slanje pozicije korisnika na osnovu lokacije na mapi“ – zaključili su iz komapnije Studio Lasso.

Sve novitete o aplikacije možete pratiti na sajtu www.KlikTaxi.me, kao i na Facebook stranici: Klik Taxi

klik-taxi-navigacija

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje