KIDS LAND FASHION CONNECTION: Ispitna završna revija 10. CATWALK generacije

Humanitarna ispitna završna revija 10. generacije prve profesionalne škole manekenstva u Crnoj Gori “Catwalk” pod nazivom “Kids land fashion connection”.

0
921

 

Modna agencija Mondaine models će u nedelju 12. juna u 18.30h, na platou ispred hotela Mogren u Budvi, sa ponosom predstaviti polaznike 10. generacije škole manekenstva Catwalk. Polaznici iz Nikšića, Budve, Podgorice i Bara će u okviru ispitne završne revije pokazati šta su naučili tokom dva mjeseca obuke i tom prilikom ponijeće modele brendova Chicco, Original Marines, Blukids, Ovs, Ovs kids, Tommy Hilfiger, Samsonite, Replay i Silvian Heach kids.

I ovoga puta revija će imati humanitarni karakter te će kompanija Donator u čast proširivanja prodajnih kapaciteta u Budvi, pokloniti igračke djeci sa posebnim potrebama iz budvanske NVO „Puževa Kućica“. Modna agencija Mondaine models ovu akciju će sprovesti uz pomoć Turističke organizacije Budve koja se pobrinula za scenu na kojoj će pored revija biti upriličen nastup muzičkih tinejdž zvijezda Jovana Aleksića i Jane Mirković.

Do sada je iz škole Catwalk, u okviru devet generacija, izašlo oko 800 polaznika uzrasta od 5 do 25 godina od kojih sada mnogi osvajaju piste i kampanje u Crnoj Gori i inostranstvu.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje