KASTING: Modna agencija “Mondaine models” upisuje devetu generaciju polaznika

Modna agencija "Mondaine models" upisuje 9. generaciju muških i ženskih polaznika u prvu profesionalnu školu manekenstva "Catwalk" uzrasta od 5 do 25 godina. Obuka će trajati dva mjeseca u četiri grada (Budva, Bar, Podgorica i Nikšić), a cilj agencije su nova lica kojima će "osvježiti" modne piste Crne Gore i inostranstva.

0
2080

Škola je koncipirana tako da se polaznici tokom dva mjeseca trajanja kursa, pored bazičnog hoda, držanja i stava, obuče i u pogledu zdravih stilova života, njege kože lica i tijela, ishrane, bontona i važnosti obrazovanja tokom bavljenja modelingom.

Agencija je 2011. godine profesionalno u svijet manekenstva uvela više od 600 djece i mladih iz Crne Gore, a mnogi od njih danas vrlo uspješno rade za prestižne svjetske agencije i koračaju domaćim i stranim modnim pistama.

Stalni predavači će biti poznati profesionalni modeli i manekeni ( Marija Rovčanin-Budva, Mladen Todorović-Podgorica i Nikšić i Milica Lalošević-Bar ) koji će polaznike pripremiti za veliku ispitnu završnu reviju čija je realizacija planirana sredinom novembra. Najbolji polaznici nove generacije, priliku da stanu rame uz rame sa profesionalnim modelima, imaće već početkom oktobra na 16. Fashion connection – u.

Kastinzi:

Bar – 26.09. teretana “Maksimus” (robna kuća) u 13h

Budva – 26.09. “Akademija znanja” (zaobilaznica) u 20h

Podgorica – 27.09. hotel “Podgorica”  u 12h

Nikšić – 27.09. fitness centar “Oxigen” (zgrada ŠIK Javorka) u 17h

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje