JEDNOSTAVNO I SLATKO: Kako da najljepše nosite bijele štikle

0
7461

Proljeće je jedno od najljepših godišnjih doba, idealno za kombinovanje garderobe. Prije nekoliko godina, bijele štikle su bile potpuni hit, pa su novi trendovi doveli do toga da se na njih i zaboravi. Možda nisu trend, ali su odlične za kombinovanje i nosive su kako preko dana, tako i u noćnom izlasku.  Ako već imate bijele štikle, vrijeme je da ih izvadite iz kutije i ukradete ideje iz naše galerije.

BIJELA KOMBINACIJA – Ako nosite bijelu kombinaciju, onda će i bijele štikle biti pravi izbor. Važno pravilo je da i peta ( štikla) bude potpuno bijele boje.

JEDNOSTAVAN STIL – bijela majica, top ili košulja i uska šarena (ili u boji) suknja ili pantalone, savršeno će ići uz bijele štikle. Postoje razni modeli bijelih štikli (salonke, polusandale, sandale), a naše ideje obuhvataju sve varijante.

NOĆNI IZLAZAK – ili svečana prilika, odlična je prilika da obujete bijele štikle i ukombinujete ih sa neizostavnom crnom haljinom. Nema potrebe da se isprati i ono pravilo – kakve cipele, takva i torba; u ovoj kombinaciji torba može biti šarena ili čak crna.

BIJELA TORBA – e ovo su već kombinacije u kojima je pravilo torbe i štikli pravi pogodak! Igrajte se sa dezenima i bojama, ali torba i štikle neka budu – bijele boje!

Koja kombinacija vam se najviše dopala?

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje