ISKRENO: Podgoričanke otkrivaju najneugodnije situacije koje su doživjele u ljubavnoj vezi

U svakoj vezi postoji milion malih neugodnih situacija koje život stavlja pred nas tokom upoznavanja s partnerom. Za sve postoji prvi put, pogotovo za neke klasične neugodnjake kojima ni jedan par ne uspije pobjeći. Važno je samo da se ne opterećujemo previše njima.

0
1951

Jedna od neugodnijih situacija bila je to upoznavanje sa članovima šire familije – sva ona njihova zagledanja i moja smješkanja, a onda baš u takvim momentima se desi ispadanje čaše na podu i posipanje po garderobi. I ne zvuči toliko neugodno, koliko sam se ja tada osjećala tako. Ali obično tu gdje se trudimo da budemo fini, ostavimo neki tupav utisak. (Danka)

Bilo je dosta neprijatnih situacija, kao i nekih pogrešno protumačenih. Jedna od tih je i ta da, negdje početkom veze, kada sam prvi put otputovala kod momka u inostranstvo i odmah po dolasku naišla sam na neprijatnu situaciju. Čula sam njegov razgovor sa sestrom gdje joj je govorio kako sam stigla, ali kako bi mu bilo još bolje da mu je stigao PES umjesto mene. A pošto sam neko ko se ne razumije u marke automobila, već razlikujem samo veličine i boje, dešavalo se da kada javi da me čeka ispred – ne gledajući uđem u tuđi parkiran automobil. (Nataša)

Vjerovatno je bilo i nekih blamova tokom naše dugogodišnje veze, ali najneugodnije sam se osećala kada sam vidjela moju najbolju drugaricu i njega kako se ljube. Veza od tri godine, sa njom se znam čitav život. Jel može gore od toga? (Dragana)

Jedva sam čekala da moji roditelju odu na put, da mogu momka da pozovem kod sebe kući. I kad je došao, odmah smo počeli da se mazimo na trosjedu u dnevnoj, kad sam podigla glavu stoji baba i gleda, kaže mi:” Što ne odete u sobu k’o ljudi, nego se lomite tu po trosjedu?” U zemlju sam propala, nisam očekivala babu koja dođe kod nas jednom u sto godina. (Saška)

Pa to je više njegov blam, ali je meni bilo takođe neugodno. Tek mjesec dana smo bili u vezi, a krenule su svađe. I u jednom trenutku sam shvatila da je dosta i da to ne vodi ničemu. Rekla sam mu da je kraj i krenula da idem, a on se viče za mnom:”Marija, vrati se!” Tad sam potvrdla svoju odluku. (Vanja)

Koja je bila vaša najneugodnija situacija u vezi? Pišite nam. modniritam@gmail.com

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje