INTERVJU: Viktor Bijelović – Divno iskustvo koje se završilo tužbom

0
3173

Maneken i model iz Herceg Novog, Viktor Bijelović, proglašen je nedavno za svjetskog Mistera u Bugarskoj. Za naš portal, Viktor otkriva da kako je došlo do prijave za izbor Mistera, ko mu je bio najveća konkurencija, šta ga je naljutilo, kao i gdje će provesti ljetnje dane.

Kako je došlo do toga da se prijaviš za Izbor za svjetskog Mistera?

Hrvatski prestižni menadžer sa 11 licenci za svjetske izbore Miss i Mr me je povezao sa organizatorima kojima sam  poslao svoje podatke i slike, a oni su me momentalno prihvatili.

Ko ti je bio najveća konkurencija?

Najveća konkurencija bio mi je moj veliki drug i prijatelj Radule Vučetić,  predstavnik Srbije. On je odličan model i čovjek.

Da li si očekivao da ćeš pobijediti i kakav je bio osjećaj kada su izgovorili tvoje ime?

Nadao sam se ću ući barem u Top 5. Mislio sam da je to maksimum. A kada su prozvali moje ime i uručili mi lentu i pehač bio sam stvarno u cudu.  Svakako, prelijep osjećaj. Jedno veliko iskustvo.

Pobjednik je trebao da dobije i novčanu nagradu u iznosu od 15 000 eura. Međutim, do toga nije došlo. Da li ćeš na kraju dobiti nagradu? 

Nadam se, jer sam kontaktirao svog advokata koji će podnijeti tužbu. Borićemo se, da se jednom stane na put prevarama na Izborima za Miss i Mr.

Baviš se modelingom, prošle godine si snimio i spot sa pjevačicom Svetlanom Ražnatović, koje bi još angažmane istakao i kakvi su dalji planovi?

Tako je. Radim već tri godine kao foto model i maneken. O prošlim angažmanima ne pričam, da ne bih pravio besplatnu reklamu mnogima. Ljudi koji prate moj rad znaju šta radim. Svakako je sve više ponuda nakon ove titule, samo tako i da se nastavi, jer budućnost vidim u inostranstvu.

 O čemu najviše vodiš računa kada je riječ o fizičkom izgledu?

Fizički izgled je bitan u ovom poslu svakako, ali nije i ne treba da bude presudan. Prije svega toga važni su maniri, šarm i harizma. Što se mene lično tiče nisam od onih koji su opterećeni izgledom, iako treniram redovno i gledam da se zdravo hranim.

Gdje ćeš i kako provesti ljeto?

Ljeto ću provesti u rodnoj Crnoj Gori, u Herceg Novom sa svojom ljepšom polovinom koja mi je najveći podstrek i podrška. Ljeto će biti radno, ali biće i vremena za odmor.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje