INTERVJU: Sandra Barović – Blogovanjem se aktivno vraćam u modni svijet

Nakon što je manekenstvo zbog porodičnih obaveza ostavila po strani, jedna od najljepših Crnogorki Sandra Barović se vraća na velika vrata - kao model, manekenka i blogerka. U intervjuu za naš portal govori o blogovanju kao svom hobiju, koliko će biti aktivna u tome, a i prisjeća se svog najljepšeg iskustva od prije 14 godina. 

0
11664

I dalje si u svijetu mode, ali od nedavno u ulozi blogerke. Otkud to?

Već duže vrijeme sam razmišljala da pokrenem svoj modni blog, odnosno Instagram stranicu, naročito iz razloga što blogovanje uključuje nešto što mene najviše zanima i ono što najviše volim. A to je moda, manekenstvo i fotografija. Blogovanje doživljavam kao hobi preko kojeg ću uspjeti da izrazim svoju kreativnost i svoj stil.

Kakav stil privatno preferiraš? 

Volim da se zabavljam sa raznim stilovima koji uglavnom zavise od mog trenutnog raspoloženja. Uglavnom preferiram sportsku eleganciju. Ne pratim slijepo modne trendove, nosim ono što mi je udobno i u čemu se lijepo osjećam.

Foto: Danilo Novović
Foto: Danilo Novović

Šta uopšteno misliš o blogerkama i kako si zamislila svoj put?

O blogerkama koje kvalitetno i lijepo rade na svom imidžu zaista mislim sve najbolje. Blogovanje je jedno od savremenih zanimanja koje obično započne kao hobi, a može i da preraste u unosan posao. Jedino što sam za sada planirala je da ću se ovim baviti dok god mi bude zabavno kao što je trenutno.

Koja blogerka ti se dopada, njen stil i pojava?

Danas u svijetu postoji zaista veliki broj modnih blogerki i teško je odlučiti koja je najbolja. Međutim meni najbliža svojim stilom i najprirodnija je Italijanka Chiara Ferragni.
Foto: Marija Milić

Da li ćeš nastaviti da radiš kao model i manekenka?

Manekenstvo sam zbog svih porodičnih obaveza ostavila po strani, ali ako je u pitanju nešto zanimljivo i nešto što ne oduzima mnogo vremena, zašto da ne?

Majka si Tare, Petra i Novaka, ko od njih troje najviše liči na mamu i koliko je teško postići sve?

Pa s troje djece nije jednostavno, ali svako ko je roditelj razumije da su to sve slatke, prolazne muke. Fizički svi liče na mene, dok su karakterno povukli na tatu. Svi idu u vrtić, tako da to vrijeme koristim da posvetim sebi i svojm obavezama.

Foto: Đorđe Živaljević
Foto: Đorđe Živaljević

 

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Koliko godina je prošlo otkada si proglašena za malu Mis Svijeta? Da li je to tvoje najljepše iskustvo? Kolika ti je to bila odskočna daska za dalji put u svijetu mode?

Zaista je divno što se ljudi i dalje sjećaju tog događaja, iako je prošlo punih 14 godina od tada. To je definitivno moje najljepše iskustvo u karijeri, koje je ostalo za sva vremena.

I za kraj, koliko ćeš biti aktivna sa postovima i da li imaš neke dalje planove u vezi sa blogovanjem?

Planiram da budem što aktivnija, naročito zbog toga što sam početnik. Nadam se da ću postići da objavim najmanje tri posta nedeljno, a još uvijek ništa konkretno ne planiram. Neka sve ide svojim tokom.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje