INTERVJU: Milica Pejović – Predrasude o manekenkama su neosnovane

0
5687

Mlada manekenka iz Podgorice Milica Pejović priprema se za odlazak u Istanbul, a nakon toga za Indiju. U intervjuu za naš portal govori o svojim počecima, predrasudama, kao i o planovima u narednih nekoliko godina.

Kako si i kada počela da se baviš manekenstvom?

Moje interesovanje za modeling i manekenstvo počelo je još dok sam bila djevojčica. Sa 18 godina otišla sam u Milano po pozivu Coran MM. iz Milana. Medjutim, želja za obrazovanjem bila je veća i vratila sam se u Crnu Goru, gdje sam upisala Fakultet poslovne psihologije. Psihologija me toliko zainteresovala da sam prije dvije godine dala sve u roku sa visokim prosjekom. Odlučila sam da se vratim manekenstvu, ali naravno uporedo i da studiram. Podrška moje porodice bila mi je veoma važna.

Da li uz manekenstvo uvijek ide i modeling? Da li voliš više da poziraš ili da hodaš pistom?

Volim da poziram, ali po prirodi sam veoma energična, pa me šetanje po pisti više ispunjava.

 

Uskoro ideš u Istanbul, kako je došlo do toga i da li je turska prijestonica mjesto gdje manekenke mogu dobro da zarade?

Odlazak u Beograd bio je sasvim slučajan gdje me je iznenadio poziv od strane moje agencije Crystal Model Agency za Istanbul i još nakon toga poziv i za Indiju. Još uvijek ne razmišljam o novcu. Želim da upoznam zemlje i njihove kulture.

Postoji mnogo predrasuda o manekenkama, koja je najveća?

Postoji veliki broj predrasuda o manekenkama. Mislim da su neosnovane. Ako je djevojka lijepa a priori ne znači i da je glupa i neobrazovana. Ja lično vodim računa o tome kako se ponašam u privatnom životu.

Kako održavaš vitku liniju?

Bavim se aerobikom i veoma zdravo se hranim.

Manekentsvo djeluje kao zanimljiv posao, da li u njemu ima nervoze i kada najčešće?

Postoje trenuci kada poželim da odustanem. Kastinzi koji znaju biti jako naporni i frustrirajući, često me jako umore i deprimiraju, ali moja pozitivna energija me uvijek tjera naprijed.

Koju želju bi voljela da ostvariš u modnom svijetu?

Bilo kojim poslom da se bavimo uvijek sebi postavljamo visoke ciljeve kojim težimo. Voljela bih da budem zaštitno lice nekog uspješnog dizajnera.

Koji odjevni komad je in ove jeseni?

Kožna jakna, dobar šal i neke čizmice su uvijek dobar izbor.

Gdje će Milica biti za 10 godina i čime će se baviti?

Za 10 godina vjerovatno ću biti uspješna mlada psihološkinja u nekoj čuvenoj korporaciji. Može se desiti da se udam i osnujem svoju porodicu kojoj ću biti posvećena i uživati u igri sa svojom djecom.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje