INTERVJU: Andrija Milošević – MALI BUDO postaće kultni film!

0
5223

Dok ga publika i dalje gleda na velikom platnu u filmu Mali Budo, on snima novi i to u režiji Milana Karadžića, pod nazivom Jesi li to doš’o da me vidiš?. Glumac Andrija Milošević pored toga glumi u predstavi Pevaj brate, a za naš portal govori kako sve to postiže, otkriva da li će snimiti CD, kao i kakav je njegov stil oblačenja.

Kakva je Vaša uloga u novom filmu Jesi li to doš’o da me vidiš? koji je u planu da se prikaže krajem ove godine?

Specifičnost filma je u tome što se radnja dešava burne 1968. godine, u malom crnogorskom selu kroz koji treba da prođe regionalni put. Ja igram čovjeka koji na sve načine i marifetluke pokušava da sazna rutu puta i da se obogati.

Po komentarima gledalaca Vaših dosadašnjih ostvarenja, reklo bi se da vam od žanrova, komedija najbolje leži, da li i Vi mislite tako?

Ja to radim da bi publika gledala, a ne gledaju ljudi da bih ja radio. Dakle, slažem se sa publikom u potpunosti.

Film Mali Budo doživio je rekordnu gledanost u kratkom periodu,  kakve utiske nosite sa snimanja tog filma? Koliko vam je prijala ekipa sa kojom ste radili?

To je film koji će ostati upamćen i postaće kultni. Niko ne zna razlog, niti zna formulu za ostvarenja koja postanu nešto više i nedostižno u svijesti gledalaca. Malom Budu je bilo zapisano da uspije. Ja sam se osjećao kao kod svoje kuće snimajući ovaj film. Beskrajno mi je drago što je Danilo Bećković pokazao da ima dar koji je rijedak u našem poslu.

Pored snimanja filmova, putujete i radite sa predstavom  Pevaj brate , kako sve postižete?

Nemam pojma. Dobro se organizujem. Mnogo putujem i to je možda najveća draž svih mojih “muka”. Stižem sve što želim da stignem.

Da li će Andrija snimiti svoj CD prvijenac?

Sigurno. Kada će to biti ne znam, ali će biti.

Od želje da budete fudbaler, postali ste uspješan glumac. Da li su za to krivi razum, srce ili prosto sudbina?

Podsvijest. To je bilo u mojim genima, ko zna od kada i ko zna kako i zašto. Instinkt koji je racionalniji od svih racija i sudbinskiji od svih sudbina.

Zašto glumci sve više prihvataju posao voditelja? Da li volite angažmane tog tipa?

Nisam više za to. Probao sam i sada tražim druge izvore adrenalina. Glumcima je voditeljski posao izazov, oni ga učine zanimljivim. Televizije vole kada im neki formati dobiju taj novi kvalitet i zato zovu glumce da to rade.

Kakav je Vaš stil oblačenja? Koliko vremena posvećujete sebi i svom izgledu?

Moj stil oblačenja je sastavljen od jednominutnog razmišljanja šta je čisto, a šta ne. Svom izgledu pristupam dosta vedro i raspoloženo, te mi moj izgled vraća istom mjerom. Uglavnom sam najgore obučen, đe god se pojavim.

Kako biste opisali stil Crnogorki?

Crnogorke su se uvijek dobro nosile zahvaljujući razrađenim šanerskim rutama, tako da su uvijek prednjačile u tom smislu na ostale iz regiona. Mada u poslednje vrijeme primjećujem suptilnost u izrazu i ukusu i to mi se moram priznati – dopada.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje