INTERNET HIT: Pismo bivšem koje zaslužuje duboki naklon

Pismo koje je jedan muškarac napisao bivšem dečku svoje djevojke brzinom svjetlosti širi se internetom. Novi virtuelni hit posebno se svidio ženama, a u nastavku provjerite zašto.

0
1113

Riječ je o pismu koje je muškarac namijenio bivšem dečku svoje djevojke i u kojem mu zahvaljuje na prilici da ispravi njegove greške.

Muškarcu koji ju je pustio da ode

Hvala ti. Hvala ti zato što si otišao iz njenog života, što si je ostavio. Hvala ti što si mi dao priliku da je volim, da radim stvari koje je usrećuju. Hvala ti što si je povrijedio. Da to nisi napravio, ne bi naučila nešto vrijedno. Daću sve od sebe da joj ne nanosim bol zato što mene boli kada vidim da plače.
Radiću sve ono što ti nisi radio za nju, biti pored nje kada je usamljena, učiniti je svojim prioritetom kako se ne bi osjećala kao da je samo opcija, slušaću njene priče i pritužbe. Daću joj svoje vrijeme i nježnost čak i kada to ne traži. Brinuću se za djevojku koju ti nisi znao cijeniti.

Voljeću djevojku koju si ti uzimao zdravo za gotovo. Radiću sve kako bih je zadržao. Voljeću je takvu kakva je i podupirati u svemu što želi biti. Biću partner koji ti nisi znao biti. Biću muškarac koji nikada neće napraviti grešku koju si ti napravio.

Nikada je neću pustiti da ode.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje