Humanitarna žurka za pomoć Kristini: Podgoričani se pokazali na djelu!

0
2509

 

Humanitarna žurka Podržimo život, pomozimo Kristini održana je sinoć u podgoričkom klubu Dr Brajer gdje su se osim mladih i humanih ljudi okupile i javne ličnosti, željeći da Kristini ispune najveću želju – da ponovo stane na noge. Glavna zvijezda večeri bio je glumac Sergej Trifunović koji je ovim povodom došao u Podgoricu. Osim što je poznat po svom glumačkom talentu i uspjehu, Sergej se pokazao i kao jedan od najhumanijih među kolegama.

– Zvali su me da dođem i naravno da sam se odazvao. Humanitarnih manifestacija i organizovanja ovakvih žurki, nažalost biće i dalje, rekao je Sergej.

Osim Sergeja, pozivu su se odazvali i MC Marko, Nikola Šoć, Marko Vukotić, pjevačice Anita Popović i Jadranka Barjaktarović, Danijel Alibabić i mnogi drugi.

Jedanaestogodišnjoj djevojčici Kristini Veljović iz Podgorice potrebna je novčana pomoć kako bi u Beču mogla da se izvrši intervencija ubrizgavanja matičnih ćelija koja bi pomogla da ona konačno, poslije devet i po godina, ponovo stane na noge. Uslov da Kristina ode na liječenje je suma od 10.000 eura.

Pomognite i vi!

U galeriji ispod pogledajte fotografije sa žurke.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje