HRVATSKA: Sljedeći vikend počinje Christmas Designe Pazar

0
1224

Christmas Designe Pazar je manifestacija koja će originalnošću upotpuniti adventsko vrijeme u Omišu. Ova  manifestacija ima za cilj predstaviti Omišu nekonvencionalne, originalne dizajnerske, kao i ručno rađene proizvode iz cijele Hrvatske. Manifestacija je organizovana na inicijativu dizajnerke i suorganizatorke Fashion 60-tke – Julije Tomasović i Studenca d.o.o. koji je sponzor navedenog projekta.

Na Dizajnerskom pazaru predstaviće se glave koji su osvojile Hrvatsku – Glavatari – Zoo Zid, elegantne torbe idealne za Novu godinu – Reina bags, a Creatia nakit taman će upotpuniti kompletni stil.

Ako već niste, zaljubićete se u Majine proizvode, a nikako ne možete ni pogriješiti s inovativnim Lapsus nakitom ili majicama za Nju i Njega kojim ćete biti usklađeni i zajedno nositi priču. Ako ste ipak odlučili unijeti nježnosti u vaš dom – onda pravac do Vere Art, ili pak malo humora – tu će biti Župini likovi s dalmatinskim urbanim humorom. Ali, ono što je najvažnije drage cure, žene, majke:  Kako bi i On vidio da ste mislili na njega pobrinula se, leptir mašnama i toplim majicama, Suzana Vuljan design.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje