HRVATSKA: Razigranost i udobnost u novoj kolekciji Andree Cmrečki

Novom kampanjom pod nazivom 'Be activ – be full of joy' dizajnerka Andrea Cmrečki donosi nam potpuno novu inspiraciju djecom koja svojom ličnošću i kreativnim izražavanjem razvijaju svijest o sebi, svom tijelu i važnosti bavljenjem raznim sportovima i aktivnostima od najranije dobi.

0
918

Pred sam početak proljeća, gdje djeca još ‘zabundana’ se igraju po parkovima, dječji brend daVida’s predstavlja nam svoju novu proljećnu kampanju.

Već od prvog predstavljanja javnosti kampanjom u proljeće 2012. godine ovog hrvatskog brenda, pobudila je veliko zanimanje najmlađih poklonika mode, posebno njihovih roditelja. Time je dobio nove ljubitelje originalnog i kreativnog izražaja.

Proljećna kolekcija dizajnerke Andree Cmrečki određena je bojama i materijalima koje je koristila. Novost u ovoj kolekciji su modeli til suknjica u sivoj, bijeloj i crnoj boji koji su posebni po tome što se radi o til suknji ‘3u1’ – njeni djelovi se kombinuju, skidaju, zamjenjuju. Naime baza modela til suknje ‘Swan’ je četvoroslojna bogata til-suknja s istobojnom postavom, na nju se oblači gornji sloj til suknje s pliš tačkicama, a tu je i pliš mašna koja se lako zamijeni nekom drugom bojom ili se nosi na neki drugi odjevni predmet, kako sama na sebi ima sigurnosnu spajalicu tzv. zihericu.

U izradi svojih kolekcija brend uvijek posebnu pažnju pridaje udobnosti, kako bi se djeca u  odjeći mogla nesputano kretati, igrati pa čak i baviti sportom.

“Svaka daVida’s kolekcija inspirisana je urbanom, kreativnom djecom sa stavom. Ona se igraju svojom odjećom, kombinuju je, dodatno ukrašavaju. Sve pršti idejama i predanošću za detaljima.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje