HERCEG NOVI: Bojana Rosić – Predstavljanje kolekcije sa Suzanom Perić je velika čast

0
1664

Nedavno održana revija, prvi put u Herceg Novom, bila je ispunjenje sna za najmlađu crnogorsku dizajnerku Bojanu Rosić. Bojana je predstavila svoju kolekciju sa poznatim dizajnerkama iz Srbije Sarom Mitović, Lanom Prosenicom i Suzanom Perić, kao i crnogorskim dizajnerkama Danicom Aleksić i Jelenom Roganović Đurić.

“Predstavila sam miks stare i nove kolekcije, a od materijala sam koristila čipku, ručni rad, zersej, svilu, til, saten. Preovladavaju haljine u tamnijim nijansama”, rekla je Bojana za naš portal.

Kolekcija pod nazivom Šarm odiše glamurom, mističnošću i seksipilom. Krojevi su za damu sa stilom koja voli da privlači okolinu.

Bojana Rosić se prvi put javnosti predstavila na 14. Fashion Connection-u sa Kristinom Bekvalac i Biljanom Tipsarević, nakon toga na 15. Fashion Connection-u sa Jelenom Bin Drai, Nikolom Marjanovićem i Ines Janković i trećom revijom, i to vjenčanica na Balkanskom takmičenju na Cetinju.

“Mnogo mi je značilo i velika mi je čast što sam se predstavila sa poznatom kreatorkom Suzanom Perić”, rekla je Bojana za kraj.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje