GLEDAĆEMO U 2015. – 10 najboljih filmova koje jedva čekamo!

0
1447

Red drame, red crne komedije, red uvrnutog, iščekivanog, napetog, a na kraju i malo festivalskog. Sve ovo, pa i više, očekuje nas u filmski bogatoj 2015. godini.

Pogledajte trejlere!

Dobitnika filmskog festivala u Kanu relevantni mediji nazivaju čudesnim ostvarenjem u kojem se spajaju Lady And The Tramp i Planeta majmuna.

Adaptacija romana Thomasa Pynchona osigurava porciju energične glume i mnogo kvalitetnog humora koji će dobro pasti u neko naredno lijeno poslijepodne.

Jedan od najiščekivanijih filmova i potencijalni blockbuster je i Diznijeva Pepeljuga.

Sigurni smo da mnoge žene i djevojke nestrpljivo iščekuju dan kada će napokon u bioskopima stići film Pedeset nijansi sive.

Uzbudljiv, napet i na trenutke nasilan, film Whiplash će vas zaprepastiti, inspirisati i ostaviti dubok dojam.

Ako ste voljeli pomalo otrcane, ali klasične tinejdžerske filmove, nemojte propustiti Beyond Clueless.

Michael Keaton je glumac koji pokušava spremiti predstavu na Brodveju, ali pritom se bori sam sa sobom, svojim egom i svojom porodicom.

U mračnom filmu See of Trees riječ je o Amerikancu Arturu (Matthew McConaughey) koji odlazi na put u Japan ne bi li počinio samoubistvo u čuvenoj Aokigahara šumi, najpoznatijem japanskom odredištu neutješnih. Tamo susreće Japanca Takumija, čovjeka s jednakim ciljem te nailazi na potencijalno spasenje.

https://www.youtube.com/watch?v=7f_Ie6AfTco

Reditelj Quentin Tarantino nakon filma Django Unchained vraća se sa svojim najnovijim naslovom, filmom The Hateful Eight.

Ljubiteljima će biti dovoljno pogledati čak i samo najavni teaser video kako bi počeli odbrojavati dane do premijere.

Koji film ćete sigurno odgledati?

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje