GLAMUR I ŠLJOKICE: 32 novogodišnje kombinacije

0
5666

 

Sve manje ljudi pridaje značaj Novoj godini kao prazniku. Prvo, jer same pripreme dugo traju i dosta koštaju, a drugo što se za jednu ili dvije noći potroši jedna prosječna plata. Muškarci su već odavno digli ruke, pa većina njih na čuveno pitanje Gdje ćeš za Novu? odgovara – Doma, đe bi drugo? Muški pol svakako nije opterećen samim sređivanjem za doček Nove godine, pa im je jedna nova košulja ili nova frizura sasvim dovoljno za dobar provod.

S druge strane, tu su djevojke koje su više euforične i uzbuđene, koje se pripremaju nedjeljama jedva čekajući ulazak u novu godinu.

Modni Ritam je tu da vam pomogne, olakša i predstavi kombinacije za novogodišnju noć. Savjetujemo vam – ne trošite puno novca na garderobu, već iskombinujte ono što imate. Jedna nova suknja sa šljokicama, pristojne cijene, biće dovoljna za podizanje vašeg samopouzdanja i lud provod.

U našoj galeriji vam predstavljamo jednostavne kombinacije ( za one kojima je Nova godina dan kao i svaki drugi), ali gdje se ipak ostavlja elegantni utisak. A naravno tu su i nezaobilazne šljokice bez kojih nijedna stara godina nije ispraćena, za djevojke koje vole da sjaje u mraku.

Pogledajte 32 novogodišnje kombinacije.

PS. Želimo vam lud provod!

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje