GALERIJA: Sanja Bobar otvorila PRVO VEČE Mionetto Prosecco Fashion Week Montenegro

Mionetto Prosecco Fashion Week Montenegro počeo je sinoć u Podgorici, u organizaciji Modne komore Crne Gore.

0
1440

U “Ringišpil” kolekciji Sanje Bobar prikazane su elegantne haljine, duge i kratke, lepršave i pripijene i kombinezoni sa elementima ručnog rada, čipke, svile, tila, sa perlicama, u crnoj, bijeloj, krem, plavoj, crvenoj, metalik i zelenoj boji. “Ringišpil života pruža niz lijepih, veselih uspješnih vožnji, te je kolekcija namijenjena svim damama”, rekla je Bobar čija je specijalna gošća bila upravo autorka istoimenog romana Jelena Bačić Alimpić.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Inspirisana bajkama braće Grim, kolekciju je predstavila i dizajnerka Marina Banović – Džuver.

 


Revija Mionetto Prosecco bila je takmičarskog tipa. Deset mladih dizajnera, finalista konkursa Mionetto Prosecco, prikazalo je po jedan model. Preovladale su crna i narandžasta boja.


Turski brend JoyMiss predstavio se najnovijom kolekcijom u kojoj su dominirali kompleti, haljine i blejzeri u crnoj, bijeloj, sivoj boji, na pruge i sa popularnim animal printom.


Edita Nimanbegu-Barović prikazala je kolekciju Untold. Kolekcija je bila inspirisana ulcinjskom legendom, legendom o vilama koje čuvaju blago ilirske kraljice Teute. U kolekciji su predstavljene sve vile – šumska, poljska, dobre i loše vile. Od materijala Edita je koristila čipku, svilu, muslin, taft i organdin.

 


Najviše aplauza pobrali su najmlađi manekeni revije britanskog modnog brenda “Minotti”.  Prikazane su haljine, jakne, majice, prsluci, pantalone, kape i šalovi.

 

Večeras u 20:30 sati na Imanju Knjaz, u okviru Colgate Fashion Day-a predstaviće se Hana Olajić, Nana&Iva, Sarabanda i City Moda Kids, Boško Jakovljević, Nina Dulović i Maja Velemirov. Modna komora će prirediti omaž nedavno preminulom crnogorskom dizajneru Dadu Jovanoviću.

Photo: Anes Lekic, Studio Lasso

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje