GALERIJA: Košulje i haljine sa karnerima su MUST HAVE za proljećne dane

0
10785

 

Ove godine, najpopularniji detalj na odjeći će biti karneri. Na majicama, košuljama, haljinama – karneri će biti zanimljiv detalj koji će dati posebnu notu vašem stilu. A da biste znali kako da ih najbolje uklopite u vaš stil, pogledajte naše jednostavne ideje i savete.

Košulje su vječna inspiracija mnogim dizajnerima, tako da su uvijek prisutne na modnoj sceni bez obzira na doba godine. Osim što su osnova dobrog stila veoma su praktične i zahvalne za kombinovanje, pa su stoga i veoma popularne među damama.

Kako su karneri sami po sebi aksesoar, bilo bi dobro da izbjegavate kombinovanje upadljivog nakita sa njima, jer će vaš stajling izgledati prenatrpano. Karneri ponekad mogu učiniti vaš stajling djetinjastim. Da se to ne bi dogodilo, napravite balans tako što ćete ih upariti sa potpuno suprotnim stilom odjeće. Na primer, bluzu sa karnerima nosite sa vintedž farmerkama ili laganom suknjom. Ako niste sigurni kako da ih iznesete i kakvu odjeću sa karnerima da birate, držite se jednostavnosti.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje