GALERIJA: 15 PLIŠANIH načina da budete u centru pažnje

Raskošni pliš je vodeći trend ove jeseni. Sve više poznatih dama odlučuje se za haljine, suknje i ostale komade od ovog fantastičnog materijala koji ostavlja poseban utisak sofisticiranosti.

0
1715

Plišana odjeća pruža mogućnost kombinovanja, pa u zavisnosti od izbora ostalih komada odjeće i detalja može da bude dio ležernog, poslovnog i elegantnog izgleda.

Akcenat je prije svega na haljinama od pliša koje se mogu naći u gotovo svim dužinama. Različitog su kroja – od uskih i atraktivnih koje prate liniju tijela, dekoltiranih, bez ramena, do malo ležernijih, širih, u retro stilu, sječene ispod grudi i sa visokim strukom.

Ove zime posebnu pažnju privlače plišani sakoi, ravni i strukirani, koje možete da nosite uz različite stilove. Lijepo stoje i uz suknje, pantalone i preko haljina, a dobar su izbor i za slojevite odjevne varijante.

Boje koje dominiraju su crna i teget, a one smjelije dame su se odvažile i ponijele komade u jarkim bojama. Najpopularniji komad od ovog raskošnog materijala su svakako čizme, a evo kako to izgleda kada se prenese na čitav autfit.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje