GALERIJA: 10 načina kako da uklopite bijele pantalone tokom jeseni

Možda je najveća prednost bijelih pantalona ta, da jedan te isti par možete jednako dobro uklopiti za svakodnevne dnevne, ali i večernje izlaske.

0
3937
Za dan, preporučujemo da bijele pantalone nosite sa jednostavnom majicom i patikama, a uveče udobne patike zamijenite cipelama ili sandalama sa visokom štiklom, a kao glavni odjevni komad izaberete elegantnu bluzu.
Bijela boja pristaje većini žena. Međutim, kod bijelih pantalona povedite računa o kroju, ukoliko ne želite da vas vizualno još više udebljaju. Bilo da se odlučite za uske farmerke ili široke bijele pantalone, postoji jednostavno pravilo kojeg se moramo pridržavati – pravilo je da uvijek treba nositi donji veš u bijeloj ili boji kože.
Pantalone u bijeloj boji su pogodne za kombinovanje. Savršeno pristaju svim bojama i printovima. Bijela boja se odlično slaže sa pastelnim bojama. Za večernji izlazak, svilena košulja i biseri učiniće da izgledate zanosno. Bijele pantalone takođe možete nositi uz animal print ili jarko crvenu boju. Dodaci u zlatnoj boji naglasiće vaš neodoljiv stil.
Evo naših ideja!

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje