FOTOGRAFIJE SA REVIJE: Ljepota je u jednostavnosti – kolekcija ‘Crna ruža’ Milene Vujačić

Crnogorska dizajnerka Milena Vujačić predstavila je svoju Ready-to-wear kolekciju na prvoj večeri 20. Montenegro Fashion Week-a, pod nazivom Crna ruža. 

0
2111

Kolekcija se sastoji od 13 total look-ova, a boje koje preovladavaju su zelena, tamno ljubičasta, boja vina i crna. Od materijala je dizajnerka koristila viskozu, svileni pliš, brokat, svileni muslin, čipku, til, lance, nitne i kristale.

I svi aksesoari predstavljeni na reviji su aksesoari iz “MV Milena Vujačić ATELIER-a”.

“Jednostavnost izražena određenošću linija, kojoj notu posebnosti daje toplina materijala i simbolika boja. Ovom kolekcijom sam pokušala prikazati upravo takvu ženu- čija je ljepota u jednostavnosti ali čija duša treperi, pa oči onih koji je ugledaju zaiskre baš zbog posebne mističnosti koju nosi. Zato je i naziv kolekcije Crna Ruža – naizgled obična- ali suštinski rijetka vrsta koja simbolizuje tajnu, strast, nadu …moć”, rekla je dizajnerka za Modni Ritam.

Dio aksesoara je prikazan u vidu lanaca na samim odjevnim komadima, a sve u cilju fokusiranja na posebnost jednostavnog koja u posljednje vrijeme iščezava kao i sama crna ruža – ovi detalji u kombinaciji sa bojama daju dramatičnu notu kompletnoj priči, ali i potrebnu notu senzibilnosti.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje