FOTOGRAFIJE SA REVIJE: Kolekcija Milene Vujačić obogaćena ručnim radom i ukrasnim detaljima

Modni atelje Milena Vujačić je kolekciju za jesen/zimu 2018. predstavila na Montnegro Fashion Week-u. 

0
3090

Kolekcija se sastoji od 17 total look-ova, Ready-to-wear i Haute Couture modela. Ovog puta među njima našlo se i muško odijelo.

“Ideja za ovu kolekciju nastala je u Veneciji i inspirisana je baroknim stilom, u smislu bogatstva materijala i topline teksture, a kao takva prilagođena je modernoj ženi definisanog ukusa”, rekla je Milena Vujačić.

Kolekcija obiluje jarkim bojama – dominiraju boja vina, zlatna, srebrna, crvena, plava, a na samim materijalima su dezeni ispunjeni mnoštvom detalja, pa su nalik slikarskim platnima iz perioda baroka.

“Našem ateljeu je kao i uvijek na prvom mjestu visoki kvalitet izrade i materijala, pa smo stoga za ovu kolekciju odabrali svilene brokate, čipku rađenu na svili, svileni organdin, viskozni pliš i najkvalitetniju eko kožu. Kolekcija je obogaćena ručnim radom i ukrasnim detaljima”, dodaje dizajnerka.

Vođeni idejom dinamike i bogatstva snažnih emocija koje prate svaku samosvjenu ženu, MV atelje potrudio se da osmisli modele koji će u potpunosti oslikati njihovu raskošnu energiju.

MV brend će prvi put nakon granica Crne Gore, predstaviti svoju kolekciju i to 22. novembra na Serbia Fashion Week-u.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje