FOTOGRAFIJE SA REVIJE: Božanstvena kolekcija Nade Koljenšić na MNE Fashion Week-u

0
6026

Crnogorska dizajnerka, na drugoj večeri XX Montenegro Fashion Week-a, predstavila je svoju novu kolekciju pod nazivom Divine. Kolekcija sadrži 14 modela.

“Naziv mojim kolekcijama dajem onako kako bih voljela da se dame osjećaju u mojim modelima. Kolekcija je rađena od vrhunskih i unikatnih materijala. Na nekima od njih bio je zastupljen 3D efekat, a neke modele sam odradila ručno, a novina u ovoj kolekciji su pleteni materijali koji su mi ovog puta bili vrlo interesantni”, kaže dizajnerka za naš portal.

Nada dodaje da je ovog puta bilo manje čipke, jer smatra da je to ipak trend u prolazu koji je već malo i dosadio. Akcenat je stavila na sam materijal kolekcije, jer zahtijeva poseban način rada. Pojedine haljine su zbog toga i ručno sašivene.

Što se boja tiče u kolekciji smo vidjeli širok spektar, ali upravo to je ono što predstavlja dizajnerkin karakter i pozitivnu energiju.

“Prvi put radim i haljiine dva u jedan –  duga i kratka varijanta”, rekla je Koljenšićeva.

A kao trend dizajnerka bi izdvojila rolku koja će, sigurna je, biti apsolutni hit u narednom periodu. I za kraj tu je crno odijelo koje bi trebalo da bude neizostavni komad ženskih garderobera.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje